Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σείστηκε η γη από τον Απόστολο Γκλέτσο: Το νέο ζεϊμπέκικο σε πλατεία και η αποθέωση (Video)

«Βαρύς» ο χορός του...

7 Φεβρουαρίου 2023 10:18
Σείστηκε η γη από τον Απόστολο Γκλέτσο: Το νέο ζεϊμπέκικο σε πλατεία και η αποθέωση (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχουμε δει πολλά ωραία ζεϊμπέκικα, αλλά ένας άνδρας είναι αυτός, που ξεχωρίζει για την φοβερή ικανότητα στο συγκεκριμένο χορό, με τον πασίγνωστο ηθοποιό Απόστολο Γκλέτσο να επιβεβαιώνει το γιατί θεωρείται από πολλούς… το απόλυτο αρσενικό, χορεύοντας εν μέσω αποθέωσης σε πλατεία και σείοντας τη...γη.

Ο Απόστολος Γκλέτσος έχει γράψει ιστορία για τα φοβερά του ζεϊμπέκικα, όπως εκείνο που... ανατρίχιασε όλο το πλατό, δείχνοντας τη λεβεντιά του, και δε διστάζει να το κάνει ούτε στη Στυλίδα μπροστά σε όλο τον κόσμο, εκεί όπου έχει πραγματοποιήσει το δικό του έργο, ως δήμαρχος της περιοχής.

Το τραγούδι «Ένας μάγκας στο Βοτανικό» του Σπύρου Ζαγοραίου άρχισε να παίζει και ο Γκλέτσος βρήκε την ευκαιρία για ένα ακόμη… βαρύ ζεϊμπέκικο, με άπαντες να σταματούν ό,τι έκαναν και να βαρούν παλαμάκια, ξεσηκωμένοι από τις χορευτικές ικανότητες του συμπολίτη τους, που φανερώθηκαν για άλλη μια φορά.

Δείτε το βίντεο:

Ρίγη συγκίνησης και 500.000 προβολές: Το ζεϊμπέκικο του Τάσου Νούσια που «μούδιασε» τους πάντες (Video)

Έχουμε δει κι αν έχουμε δει χορούς στη τηλεόραση, είτε σε εκπομπές είτε σε σειρές. Σαν αυτό το ζεϊμπέκικο που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια δεν έχετε ξαναδεί.Ο λόγος για τον ηθοποιό Τάσο Νούσια που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης και έφτασε πάνω από 500.000 προβολές!

Ο γνωστός ηθοποιός χόρεψε στην εκπομπή "Στην υγειά μας" με τον Σπύρο Παπαδόπουλο υπό τους ήχους του «Εστουδιαντίνα» σε ερμηνεία του Μίλτου Πασχαλίδη

Με την ευκαιρία, δείτε το μερακλήδικο ζεϊμπέκικο του Γιώργου Μαζωνάκη.

Τι βίντεο έχει ξεπεράσει το μισό εκατομμύριο προβολές και είναι φυσικό αφού ο χορός άφησε εποχή.

Απολαύστε τον Τάσο Νούσια σε μια ασυναγώνιστη ζειμπεκιά στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφασία η γιαγιά: Το μαγκιόρικο ζεϊμπέκικο 80χρονης που "αναστέναξε" τα πατώματα

80χρονη γιαγιά, χορεύει ζεϊμπέκικο και "τρελαίνει" όλους τους Καναδούς! Μάλιστα, όπως θα δείτε, καταχειροκροτείται!

Μετά την 98χρονη Ελληνίδα γιαγιά που χόρεψε βαρύ ζεϊμπέκικο στον γάμο της εγγονής της, είδαμε μια Ελληνίδα γιαγιά να χορεύει λεβέντικα στον Καναδά. Συγκεκριμένα, οι Έλληνες του Καναδά μαζεύτηκαν και έκαναν ένα γλέντι για να θυμηθούν τις όμορφες μέρες στην Ελλάδα. Έτσι μια γιαγιά, πάνω στο κέφι, σηκώθηκε και χόρεψε ζεϊμπέκικο. Απολαύστε την στο παρακάτω βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share