Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έριξε το διαδίκτυο η Δήμητρα Κατσαφάδου: Το βαρύ ζεϊμπέκικο στο Instagram και η συγκινητική αφιέρωση

«Με εμπνέει από εκεί ψηλά»

3 Φεβρουαρίου 2023 07:20
Έριξε το διαδίκτυο η Δήμητρα Κατσαφάδου: Το βαρύ ζεϊμπέκικο στο Instagram και η συγκινητική αφιέρωση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δήμητρα Κατσαφάδου είναι ιδιαίτερα ενεργή στο instagram, ενημερώνοντας τους ακόλουθούς της τόσο για τα επαγγελματικά της, όσο και τα προσωπικά της.

Δείτε επίσης: Ταραχή: Μελαχρινή γυναικάρα σηκώνεται να χορέψει ζεϊμπέκικο και αναστατώνει τα πλήθη

Πρόσφατα, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο χόρευε ζεϊμπέκικο και πιο συγκεκριμένα το τραγούδι «Mια στάση εδώ» του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου.

Η ανάρτηση με το ζεϊμπέκικο

Στη λεζάντα του βίντεο, η Δήμητρα Κατσαφάδου έγραψε: «Ενώ το χόρευα καλά…πήγα να πέσω πάνω στο δέντρο, το οποίο αρνούμαι να ξεστολίσω!!! Αν είχα χώρο γιατί ήταν όλα τα σκυλάκια γύρω-γύρω, θα το πήγαινα καλύτερα πιστεύω… Ο αείμνηστος Δ.Μητροπάνος με την πολύτιμη μουσική κληρονομιά του, αποτελεί έμπνευση και από εκεί ψηλά!».

Δείτε την ανάρτηση

"Σείστηκε" η γη: Το ζεϊμπέκικο του Σταύρου Βαρθαλίτη που "γκρέμισε" το πλατό

Τα "έσπασαν" όλα το πρωί της Τετάρτης 7/12 στο πλατό της εκπομπής Breakfast at star και φαίνεται πως ξύπνησαν με πολύ χαρά και κέφι για χορό, ειδικά ο πρώην νικητής του MasterChef, Σταύρος Βαρθαλίτης. Πριν λίγο καιρό, στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, ένας άνδρας χόρεψε ''τρελό'' ζεϊμπέκικο και τους τρέλανε όλους.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την αποκάλυψη του Δήμου Αναστασιάδη, πως έχει σκιστεί το παντελόνι του επί σκηνής την ώρα που χόρευε ζεϊμπέκικο, η δημοσιογράφος της εκπομπής Μαίρη Αργυριάδου προσκάλεσε τον γνωστό σεφ να του αποδείξει ότι αυτό δεν μπορεί εύκολα να συμβεί.

Για αυτό λοιπόν ο Σταύρος Βαρθαλίτης, χωρίς κανέναν δισταγμό μπήκε στη μέση και χόρεψε ζεϊμπέκικο, δίνοντας τη δική του απάντηση στον γνωστό τραγουδιστή.

«Ψοφάμε για χορό» σχολίασε γελώντας η Ελένη Χατζίδου, με τους υπόλοιπους συνεργάτες της εκπομπής να συμφωνούν πως ένα παντελόνι δεν μπορεί εύκολα να σκιστεί στο επίμαχο σημείο την ώρα του χορού.

Το ζεϊμπέκικο του Σταύρου Βαρθαλίτη

Το ζεϊμπέκικο του «θανάτου» - Ο μερακλίδικος χορός με τις χιλιάδες προβολές (video)

Ποιος δεν θυμάται το ζεϊμπέκικο του θανάτου; Ο μερακλίδικος χορός του Νίκου Κούρκουλου με τα χιλιάδες views!

Ο Νίκος Κούρκουλος, έχει αφήσει το στίγμα του στον ελληνικό κινηματογράφο, τόσο με την υποκριτική του όσο και με τον χορό του...Εμείς, ψάξαμε και βρήκαμε το ζεϊμπέκικο του μεγάλου ηθοποιού από την ταινία "Γυμνοί στο δρόμο" της Φίνος Φιλμ με τους Νίκο Κούρκουλο, Ζωή Λάσκαρη, Βαγγέλη Σειληνό και Σοφία Ρούμπου.

Δείτε την ανατριχιαστική στιγμή στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

Κι επειδή ξέρουμε, ότι σας αρέσει να βλέπετε βίντεο με χορούς, δείτε εδώ το βαρύ ζεϊμπέκικο γνωστού Έλληνα ηθοποιού που έβαλε "φωτιά" στην πίστα!

Το βαρύ ζεϊμπέκικο Ολυμπιονίκη που γκρέμισε το στούντιο

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" έχει συνηθίσει σε χορούς που γράφουν ιστορία και κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Ένας από αυτούς είναι και το ζεϊμπέκικο πασίγνωστου Ολυμπιονίκη.

Αυτή τη φορά ένας από τους καλεσμένους ήταν και ο Ολυμπιονίκης του ταεκβοντό, Μιχάλης Μουρούτσος που σηκώθηκε να χορέψει το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας υπό τους ήχους του μπουζουκιού που έπαιζε ο Αντώνης Ρέμος και μας ξάφνιασε, τόσο ο τραγουδιστής με το "κρυφό" του ταλέντο, όσο και ο αθλητής με τις υπέροχες χορευτικές του ικανότητες που "γκρέμισαν" το στούντιο.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Κι επειδή ξέρουμε, ότι σας αρέσει να βλέπετε χορούς, δείτε εδώ πατέρα και κόρη να χορεύουν το πιο... τρυφερό ζεϊμπέκικο.

Μερακλού νύφη χορεύει ζεϊμπέκικο και αποθεώνεται

Είναι ίσως το καλύτερο ζεϊμπέκικο που έχουμε δει στο Youtube! Μια νύφη χόρεψε στον γάμο της και αποθεώθηκε από τους καλεσμένους!

Μετά την γιαγιά που χόρεψε το πιο συγκινητικό ζεϊμπέκικο, ανακαλύψαμε μια γυναίκα, η οποία χόρεψε το τραγούδι "Του αγοριού απέναντι" και το αφιέρωσε στον σύζυγό της. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, η νύφη χόρεψε εξαιρετικά και στο τέλος... αποθεώθηκε!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share