Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγραψε ιστορία ο Λεωνίδας Κακούρης: Το ζεϊμπέκικο στο "Μαύρο Ρόδο" που προκάλεσε αλαλαγμό στο κοινό

Καθηλωτικός!

1 Φεβρουαρίου 2023 07:57
Έγραψε ιστορία ο Λεωνίδας Κακούρης: Το ζεϊμπέκικο  στο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το νέο τραγούδι που θα ντύνει μουσικά την σειρά είδε το κοινό του "Μαύρου Ρόδου" το βράδυ της Δευτέρας (30/1).

Το τραγούδι "Σ'ευχαριστώ" ερμηνεύει ο Λούκας Γιώρκας και οι τηλεθεατές το απόλαυσαν μέσα από μία καθηλωτικά σκηνή στην σειρά, με τον Λεωνίδα Κακούρη να χορεύει το πιο λεβέντικο ζεϊμπέκικο που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό και να αποθεώνεται, όπως ήταν αναμενόμενο. Με την ευκαιρία, δείτε το ζεϊμπέκικο της Άντζελας Δημητρίου που βάζει κάτω και άνδρες.

Έγραψε ιστορία ο Λεωνίδας Κακούρης: Το ζεϊμπέκικο στο 'Μαύρο Ρόδο' που προκάλεσε αλαλαγμό στο κοινό

Δείτε το στο 15:00 του επεισοδίου 53

To σπάνιο ζεϊμπέκικο του πιο γοητευτικού ηθοποιού που άφησε τους πάντες άφωνους

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" έχει συνηθίσει σε χορούς που γράφουν ιστορία και κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Ένας από αυτούς είναι και το ζεϊμπέκικο του γοητευτικού αυτού ηθοποιού

Αυτή τη φορά ένας από τους καλεσμένους ήταν και ο γοητευτικός ηθοποιός Τάσος Νούσιας που σηκώθηκε να χορέψει ένα κομμάτι που δεν έχουμε ξαναδεί κανέναν να χορεύει πόσο μάλλον κατά αυτόν τον τρόπο. Πρόκειται για το Ederlezi του Goran Bregovic, ένα ιδιαίτερο κομμάτι που κατάφερε και το απογείωσε. Ο ηθοποιός σηκώθηκε να χορέψει και αμέσως όλοι άρχισαν να χειροκροτήσουν τον βαρύ και "υποδειγματικό" χορό του. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένας ηθοποιός μας δείχνει το ταλέντο του στο χορό, δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο που έκανε όλες τις γυναίκες να παραληρούν.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share