Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τύφλα να'χουν οι 20άρες: "Μέθυσε" το κοινό με το λίκνισμά της η Άννα Βίσση - Το τσιφτετέλι που έκανε "πάταγο" (video)

Πανζουρλισμός στο μαγαζί

1 Φεβρουαρίου 2023 07:39
Τύφλα να'χουν οι 20άρες:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άννα Βίσση εκτός από κορυφαία τραγουδίστρια είναι και πολύ καλή στο χορό. Πάνω στη πίστα απέδειξε πως μπορεί να χορεύει τόσο καλά τσιφτετέλι που τους άφησε όλους τους θαμώνες άφωνους, μεταξύ των οποίων και τον μουσικό της, ο οποίος φαίνεται πως την παρακολουθεί αποσβολωμένος.

Ο μπασίστας της έδειξε να την κοιτά με θαυμασμό και μάλιστα ένα ζουμ της κάμερας στο πρόσωπο του άνδρα, «πρόδωσε» το βλέμμα του που ήταν καρφωμένο πάνω στην τραγουδίστρια. H Άννα Βίσση πριν λίγες μέρες είχε εμφανιστεί στη σκηνή του «Barbarella Live Party». Με την ευκαιρία, δείτε το «καυτό» τσιφτετέλι της Ελένης Μενεγάκη.

Η τραγουδίστρια λικνίστηκε στη σκηνή και αποθεώθηκε σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok.

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός «κόλασε» το στούντιο με το τσιφτετέλι της - Το βίντεο έχει σχεδόν 4 εκατ. προβολές!

Ελληνίδα ηθοποιός χόρεψε τσιφτετέλι και "τρέλανε" τους πάντες! Το βίντεο στο Youtube έχει φτάσει στις 2.638.563 προβολές!

Ο λόγος για την... Τζένη Μπότση, η οποία στο μακρινό παρελθόν, και συγκεκριμένα το 2014, είχε βρεθεί στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και είχε χορέψει ένα τσιφτετέλι κόλαση!

Φορώντας ένα λευκό στενό φόρεμα, η ηθοποιός σηκώθηκε και αναστάτωσε όλους όσους βρίσκονταν στο πλατό, όπως είχε κάνει και η Κατερίνα Στικούδη (δείτε εδώ τον "καυτό" χορό της).

Και μπορεί να έχουν περάσει χρόνια, ωστόσο το τσιφτετέλι της Μπότση κρατάει, όπως οι ταινίες της που αναστάτωσαν πριν 3 δεκαετίες! Δείτε το:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share