Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

To σπάνιο ζεϊμπέκικο του πιο γοητευτικού ηθοποιού που άφησε τους πάντες άφωνους

Μοναδικός!

31 Ιανουαρίου 2023 09:07
To σπάνιο ζεϊμπέκικο του πιο γοητευτικού ηθοποιού που άφησε τους πάντες άφωνους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" έχει συνηθίσει σε χορούς που γράφουν ιστορία και κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Ένας από αυτούς είναι και το ζεϊμπέκικο του γοητευτικού αυτού ηθοποιού

Αυτή τη φορά ένας από τους καλεσμένους ήταν και ο γοητευτικός ηθοποιός Τάσος Νούσιας που σηκώθηκε να χορέψει ένα κομμάτι που δεν έχουμε ξαναδεί κανέναν να χορεύει πόσο μάλλον κατά αυτόν τον τρόπο. Πρόκειται για το Ederlezi του Goran Bregovic, ένα ιδιαίτερο κομμάτι που κατάφερε και το απογείωσε. Ο ηθοποιός σηκώθηκε να χορέψει και αμέσως όλοι άρχισαν να χειροκροτήσουν τον βαρύ και "υποδειγματικό" χορό του. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένας ηθοποιός μας δείχνει το ταλέντο του στο χορό, δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο που έκανε όλες τις γυναίκες να παραληρούν.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Το τίμιο ζεϊμπέκικο θρυλικού ποδοσφαιριστή που "έγραψε ιστορία"

Η εκπομπή "Όλοι οι καλοί χωράνε" είχε συνηθίσει και φιλοξενήσει χορούς που γράφουν ιστορία και κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Ένας από αυτούς είναι και το ζεϊμπέκικο του θρυλικού αυτού ποδοσφαιριστή.

Αυτή τη φορά ένας από τους καλεσμένους ήταν και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Πατσιαβούρας που σηκώθηκε να χορέψει το "ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας" και μας ξάφνιασε. Ο ηθοποιός σηκώθηκε να χορέψει και αμέσως όλο το πλατό ξεκίνησε να χειροκροτεί ρυθμικά τον βαρύ και "υποδειγματικό" χορό του. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος άντρας μας δείχνει το ταλέντο του στο χορό, δείτε εδώ τι συνέβη όταν χόρεψε ο πιο γοητευτικός άντρας της ελληνικής showbiz.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Το τελευταίο αδημοσίευτο ζεϊμπέκικο διάσημης δημοσιογράφου που προκαλεί ανατριχίλα

Ένας και μόνο χορός μπορεί να εκφράσει άπειρα συναισθήματα κι ακόμα περισσότερο όταν μιλάμε για ένα ζεϊμπέκικο που είναι ο χορός της ψυχής. Αυτό ακριβώς απέδειξε κι η αγαπημένη δημοσιογράφος σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της.

Ο λόγος για τη Ρίκα Βαγιάνη, τη δημοσιογράφο που γνωρίσαμε μέσα από τα δελτία ειδήσεων και έφυγε άξαφνα απ τη ζωή πριν σχεδόν δυο χρόνια. Όσο στην πίστα βρισκόταν η Νατάσα Θεοδωρίδου και ερμήνευε το "αυτός ο άνθρωπος αυτός" η γοητευτική δημοσιογράφος σηκώθηκε και χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο αποδεικνύοντας σε όλους πως και οι γυναίκες μπορούν να χορέψουν τίμια και λεβέντικα και να δώσουν την ψυχή τους. Αυτό όμως, δεν είναι το μόνο βίντεο που "έγραψε ιστορία", δείτε εδώ το μοναδικό και σπάνιο ζεϊμπέκικο του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Όπως ήταν αναμενόμενο η δημοσιογράφος καταχειροκροτήθηκε και το βίντεο πλέον είναι μια από τις σπουδαιότερες στιγμές της δημοσιογράφου που μένουν για να μας τη θυμίζουν.

Δείτε το απολαυστικό ζεϊμπέκικο της Ρίκας Βαγιάνη που ανατριχιάζει τους πάντες:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share