Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Πατέρας και κόρη χορεύουν το πιο τρυφερό ζεϊμπέκικο και «ρίχνουν» το Youtube!

Μείναμε άναυδοι!

30 Ιανουαρίου 2023 10:36
Πατέρας και κόρη χορεύουν το πιο τρυφερό ζεϊμπέκικο και «ρίχνουν» το Youtube!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανακαλύψαμε το πιο τρυφερό ζεϊμπέκικο. Πατέρας και κόρη, χόρεψαν μαζί και "τρέλαναν" τους πάντες! Θα μείνετε άναυδοι μόλις το δείτε!

Όπως θα δείτε και παρακάτω, με αφορμή την παράσταση χορού της σχολής που πήγαινε ο πατέρας με το κορίτσι, ανέβηκαν στη σκηνή του Αριστοτέλειου Θεάτρου της Θεσσαλονίκης και χόρεψαν το τραγούδι Ρόζα του Δημήτρη Μητροπάνου.

Το βίντεο έχει πάρει "φωτιά" με τις προβολές!

Δείτε το:

Κι επειδή ξέρουμε, ότι σας αρέσει να βλέπετε βίντεο με χορούς, δείτε εδώ την μερακλού νύφη που χόρεψε ζεϊμπέκικο και αποθεώθηκε.

80χρονη λεβέντισσα γιαγιά χορεύει ζεϊμπέκικο και καταχειροκροτείται

80χρονη γιαγιά, χορεύει ζεϊμπέκικο και "τρελαίνει" όλους τους Καναδούς! Μάλιστα, όπως θα δείτε, καταχειροκροτείται!

Μετά την 98χρονη Ελληνίδα γιαγιά που χόρεψε βαρύ ζεϊμπέκικο στον γάμο της εγγονής της, είδαμε μια Ελληνίδα γιαγιά να χορεύει λεβέντικα στον Καναδά.

Συγκεκριμένα, οι Έλληνες του Καναδά μαζεύτηκαν και έκαναν ένα γλέντι για να θυμηθούν τις όμορφες μέρες στην Ελλάδα. Έτσι μια γιαγιά, πάνω στο κέφι, σηκώθηκε και χόρεψε ζεϊμπέκικο. Απολαύστε την στο παρακάτω βίντεο:

Τίμιο ζεϊμπέκικο: Έλληνας ηθοποιός χορεύει και το διαδίκτυο παραληρεί

Πασίγνωστος αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός, χόρεψε πριν χρόνια ένα ζεϊμπέκικο και έκανε όλο το διαδίκτυο να παραληρήσει.

Όταν μιλάμε για τίμιο, βαρύ και αυθεντικό ζεϊμπέκικο δεν γίνεται να μην μας έρθει στο μυαλό ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Νινιός, ο οποίος ακόμα και σήμερα αποτελεί sex symbol για το γυναικείο κοινό και κάνει πολλά κεφάλια να γυρνούν στο πέρασμά του, πόσο μάλλον όταν χορεύει.

Ο ηθοποιός, στην εκπομπή "Στην υγειά μας" του Σπύρου Παπαδόπουλου, στην ΕΡΤ, είχε σηκωθεί και είχε χορέψει ένα ζεϊμπέκικο που συζητιέται μέχρι σήμερα. Δείτε το βίντεο με το ζεϊμπέκικο του ηθοποιού παρακάτω:

Κι επειδή ξέρουμε ότι σας αρέσει να βλέπετε χορούς, δείτε εδώ το βαρβάτο ζεϊμπέκικο πασίγνωστου ηθοποιού που έχει ξεπεράσει το 1 εκ. views!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share