Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023

Έπαθε "ντελίριο" ο γαμπρός: Το ζεϊμπέκικο της νύφης που ξεσήκωσε τους καλεσμένους

Την καμάρωναν όλοι

29 Ιανουαρίου 2023 09:32
Έπαθε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στους γάμους είναι σύνηθες το ζεϊμπέκικο να το χορεύει ο γαμπρός. Η νύφη αποφάσισε να αλλάξει το κατεστημένο και να ρίξει μια ζεϊμπεκιά. Παράλληλα, δείτε εδώ το βαρύ ζεϊμπέκικο της μητέρας της απόλυτης Ελληνίδας!

Η νύφη με το νυφικό της δεν διστάζει να χορέψει και να κάνει τον άνδρα της, που είναι πεσμένος μπροστά της και την χειροκροτεί, να την καμαρώσει. Φαίνεται, λοιπόν, ότι η νύφη έχει ξεχωριστές χορευτικές ικανότητες και είναι το ίδιο αξιόλογο με αυτό των ανδρών.

Ακολουθεί βίντεο, με τη νύφη να χορεύει ζεϊμπέκικο στο γλέντι από το γάμο της:

Λεβέντισσα η Χαρούλα Αλεξίου: Άφησε το μικρόφωνο και έπιασε το ζεϊμπέκικο - Το video που ξεπέρασε τις 9.000.000 προβολές

Είναι η φωνή της Ελλάδος, η φωνή που θα συγκινήσει όλες τις ηλικίες και θα μιλήσει στην ψυχή όσων την ακούν. Η Χαρούλα Αλεξίου, ωστόσο, εκτός από καταπληκτική ερμηνεύτρια είναι και λεβέντισσα στον χορό, όπως αποδείχθηκε στο απόσπασμα που ακολουθεί από συναυλία της. Με την ευκαιρία, δείτε το εκρηκτικό ζεϊμπέκικο της Άντζελας Δημητρίου που έβαλε κάτω και άνδρες.

Την ώρα που η ορχήστρα έπαιξε "Το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας", η γνωστή ερμηνεύτρια δεν μπορούσε παρά να αφήσει το μικρόφωνο και να χορέψει προς τιμήν του αξέχαστου Μάνου Λοΐζου.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share