Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Παρέλυσε το συνεργείο: Το πιο καυτό τσιφτετέλι του ελληνικού κινηματογράφου που "έγραψε" ιστορία

Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό

27 Ιανουαρίου 2023 07:40
Παρέλυσε το συνεργείο: Το πιο καυτό τσιφτετέλι του ελληνικού κινηματογράφου που
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχουμε δει και αν έχουμε δει καθηλωτικά τσιφτετέλια σε μικρή και μεγάλη οθόνη, όπως το τσιφτετέλι της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου που ξεπέρασε τα 2.000.000 views στο YouTube.

Σαν αυτό το τσιφτετέλι που θα δείτε στη συνέχεια, σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί. Η Ελένη Φιλίνη καταφέρνει μόνο με μία σκηνή από την ταινία "Τζακ ο Καβαλάρης" να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της και να χαρίσει ένα απολαυστικό θέαμα με το τσιφτετέλι της που αφήνει εποχή.

Εκθαμβωτική κοκκινομάλλα χορεύει τσιφτετέλι στο σαλόνι της και «τρελαίνει» άπαντες με το λίκνισμά της!

Μια γυναίκα που ξέρει να χορεύει τσιφτετέλι δεν έχει ανάγκη ούτε από πίστες, ούτε από τραπέζια ούτε από γαρύφαλλα. Αυτί ακριβώς μας απέδειξε αυτή η εντυπωσιακή κοκκινομάλλα που δίνει ένα... ρεσιτάλ χορού στο σαλόνι του σπιτιού της.

Η κοπέλα κατάφερε μέσα σε μόλις 3 λεπτά και δείχνοντας τις απίστευτες χορευτικές τις ικανότητες να κάνει όλο το διαδίκτυο να παραληρεί και κανείς να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της μιας και τα αισθησιακά της λικνίσματα είναι κάτι το μοναδικό. Το βίντεο στο Youtube έχει 71.943 προβολές και μόλις το δείτε θα καταλάβετε και το λόγο. Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό τσιφτετέλι που "σαρώνει" το διαδίκτυο, δείτε εδώ το μοναδικό χορό μια 36χρονης πάνω στην πίστα.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share