Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έδωσε "ρέστα" ο παππούς: Το επικό τσιφτετέλι πάνω στην πίστα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Έτρεχαν να τον μαζέψουν

26 Ιανουαρίου 2023 07:23
Έδωσε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πρόκειται για την επική στιγμή που ένας παππούς αποφασίζει να ανέβει στην πίστα που τραγουδάει ο Κωνσταντίνος Αργυρός και να χορέψει τσιφτετέλι. Χάρισε άπλετο γέλιο αυτός ο χορός που θα δείτε στο βίντεο. Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Όπως δεν την έχετε ξαναδεί: Η Δήμητρα Παπαδοπούλου χόρεψε τσιφτετέλι σε πλατεία της Πορτογαλίας

Από όσο βλέπουμε στο βίντεο, βρήκε την ευκαιρία να ανέβει και ξεσάλωσε με ένα τελείως διαφορετικό τσιφτετέλι. Αφού άρχισε να κάνει τα “δικά του”, η ασφάλεια τον εντόπισε και έτρεξε να τον μαζέψει.

Είναι μια από τις πιο ξεκαρδιστικές στιγμές, και σίγουρα θα κλάψετε από τα γέλια, όπως και με αυτό το τσιφτετέλι ενός παπά. Πάντως, ο Αργυρός συνέχισε ανενόχλητος να τραγουδάει.

Το βίντεο με τον παππού που έτρεχαν να τον μαζέψουν

Το πιο αστείο τσιφτετέλι: Σηκώθηκαν στο πλατό του Σπύρου Παπαδόπουλου και απογοήτευσαν άπαντες γύρω τους (video)

Τα τσιφτετέλια που έχουμε δει στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά" με τον Σπύρο Παπαδόπουλο έχουν γράψει… ιστορία, κατά καιρούς. Ποιος έχει ξεχάσει, άλλωστε, τον χορό μιας 35χρονης καλλονής που "κόλασε" τους πάντες;

Έκτοτε, πολλές όμορφες παρουσίες έχουν εντυπωσιάσει με τον χορό τους στην εκπομπή. Ωστόσο, ο χορός της Μελίνας Ασλανίδου και της Πάολα δεν τοποθετείται σε αυτήν τη λίστα. Το τσιφτετέλι που χόρεψαν οι δυο τραγουδίστριες ήταν αρκετά χαμηλότερο των προσδοκιών…

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Θεϊκό τσιφτετέλι: Γυναίκα "τρέλανε" όλο το διαδίκτυο με τον χορό της!

Ανακαλύψαμε το τσιφτετέλι που έχει "τρελάνει" το διαδίκτυο! Γυναίκα ανεβαίνει στο τραπέζι και ξεσηκώνει τους πάντες. Το βίντεο στο Youtube έχει 3.402.679 προβολές!

Μετά το πιο καυτό τσιφτετέλι δύο γυναικών, "έπεσε" στα χέρια μας, το τσιφτετέλι μιας κοπέλας, η οποία ήταν καλεσμένη στην τότε εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, της Μαρίας Μπεκατώρου και του Δημήτρη Σταρόβα, "Τα Καρντάσιανς"!

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, η εκπομπή ήταν πρωτοχρονιάτικη και όπως ήταν λογικό το διασκέδασαν όλοι μέχρι τελικής πτώσης. Την ώρα δε, που η κοπέλα χόρεψε τσιφτετέλι, έγινε πανικός στο πλατό.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

28χρονη κοπέλα χορεύει τσιφτετέλι μόνο με το μπλουζάκι της και "κολάζει" όλο το διαδίκτυο

Ανακαλύψαμε το τσιφτετέλι που έριξε το διαδίκτυο! Μια νεαρή κοπέλα, στο ίδιο της το σπίτι, μας δείχνει τις χορευτικές της δεξιότητες και κάνει όλους τους χρήστες να παραληρούν. Το βίντεο στο Youtube έχει 13.930 προβολές!

Εντοπίσαμε το τσιφτετέλι μιας κοπέλας, η οποία από όσο φαίνεται το κατέχει πολύ! Χόρεψε αισθησιακό τσιφτετέλι απλά και μόνο με το μπλουζάκι της, που αναδεικνύει το κορμί της!

Ίσως ένα από τα πιο καυτά τσιφτετέλια που έχουμε δει. Δεν έχουμε πολλά να πούμε απλά δείτε το βίντεο παρακάτω:

Κι επειδή ξέρουμε, πόσο σας αρέσουν τα βιντεάκια με τους χορούς, δείτε εδώ 2 γυναίκες που "κολάζουν" το διαδίκτυο με το τσιφτετέλι τους.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share