Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο γαμπρός λιποθύμησε την πρώτη νύχτα γάμου όταν είδε ότι η νύφη έχει...Δεν πάει το μυαλό σας

Δεν το περίμενε

20 Ιανουαρίου 2023 08:31
Ο γαμπρός λιποθύμησε την πρώτη νύχτα γάμου όταν είδε ότι η νύφη έχει...Δεν πάει το μυαλό σας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κάθε νύφη πάντα λάμπει από ομορφιά και χαρά την ημέρα του γάμου της, όπως και αυτή στο παρακάτω βίντεο. Τι ήταν αυτό που σόκαρε όμως το γαμπρό;

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε ένα νιόπαντρο ζευγάρι που λάμπει από ομορφιά και ευτυχία, μετά το γαμήλιο πάρτι. Αφού αποχαιρέτησαν συγγενείς και φίλους, αποσύρθηκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου για την περίφημη πρώτη νύχτα του γάμου.

Όπως θα δείτε και εσείς, ο γαμπρός κάθισε στο κρεβάτι, όπου ήταν απλωμένα ροδοπέταλα σε σχήμα καρδιάς. Τα μάτια του ήταν συνεχώς καρφωμένα στο πρόσωπο της εκθαμβωτικης νύφης, η οποία πλησίασε τον καθρέφτη και άρχισε να ξεντύνεται.

Τι αποκαλύφθηκε

Ωστόσο, το χαμόγελο του γαμπρού διαδέχθηκε μια έκφραση απορίας και απογοήτευσης. Η νύφη άρχισε να μεταμορφώνεται σε μια ψεύτικη κούκλα – από το πρόσωπο μέχρι το στήθος της. Αν και έχουμε δει ακόμα και γάμο με ψεύτικη κούκλα, σίγουρα αυτός ο γαμπρός δεν περίμενε να έχει παντρευτεί μια τόσο ψεύτικη γυναίκα.

Το τελειωτικό χτύπημα, όμως, ήρθε όταν πήγε να βγάλει την… μασέλα της, όπου και ο γαμπρός έπεσε λιπόθυμος. Σημειώνεται ότι το βίντεο έχει ξεπεράσει τα 3 εκατ. views.

Δείτε το βίντεο:

Ο άντρας της πεθαίνει λίγο μετά τον γάμο - Μέρες αργότερα βλέπει αυτή τη φωτογραφία και παγώνει

Απίστευτη αλλά και περίεργη είναι η ιστορία αυτή που θα διαβάσετε παρακάτω! Σύζυγος πεθαίνει λίγες μέρες μετά τον γάμο. Τότε η γυναίκα του κοιτάει τις φωτογραφίες από την τελετή και παγώνει, όπως ακριβώς είχε και αυτός ο άντρας όταν είδε την νεκρή γυναίκα του σε μια περίεργη φωτογραφία!

Μερικές φορές, όταν τα αγαπημένα μας πρόσωπα συμπεριφέρονται κάπως παράξενα, το αποδίδουμε σε αυτά που συμβαίνουν στην ζωή τους. Έτσι σκεφτόταν και η Emma Cotillard, όταν ο άντρας της φερόταν κάπως παράξενα λίγο πριν τον γάμο. Ο αρραβωνιαστικός της, Justin, έδειχνε σημάδια ασταθούς συμπεριφοράς, αλλά η Emma υπέθετε ότι ήταν απλά το άγχος του για τον επερχόμενο γάμο.

Σύντομα όμως θα μάθαινε ότι κρυβόταν κάτι παραπάνω σε αυτή την ασταθή συμπεριφορά...

Αντάλλαξαν όρκους και έφυγαν για το ταξίδι του μέλιτος τους. Η Emma ήταν τότε 7 μηνών έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Ένα πρωινό, ξύπνησε με τον Justin να της λέει να βγει από το δωμάτιο τους. Όπως ήταν αναμενόμενο, η Emma αναστατώθηκε και παραξενεύτηκε με την συμπεριφορά του. Ήταν στο ταξίδι του μέλιτος τους, εκείνη ήταν έγκυος στο παιδί τους κι εκείνος της φώναζε να βγει από το δωμάτιο τους.

«Νόμιζε ότι ήμουν ξένη», είπε η Emma. «Δεν θυμόταν ότι ήμουν 7 μηνών έγκυος στο πρώτο μας παιδί.»

Εξαιτίας αυτής της παράξενης τροπής, το ζευγάρι διέκοψε το ταξίδι του, για να μπορέσει ο Justin να πάει στον γιατρό του. Τα σοκαριστικά νέα έφτασαν, όταν τα αποτελέσματα της μαγνητικής έδειξαν ότι ο Justin είχε έναν επιθετικό και θανατηφόρο όγκο στον εγκέφαλο. Οι γιατροί του είπαν ότι αν έκανε εγχείρηση, χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία, θα μπορούσε να ζήσει ως και 2 χρόνια.

Το ζευγάρι σοκαρίστηκε με την διάγνωση και τελικά η Emma γέννησε 5 εβδομάδες πρόωρα. Εντελώς τυχαία, η κόρη τους, Mia, γεννήθηκε στις 17 Αυγούστου 2015, την ίδια μέρα που ο Justin ξεκίνησε την ακτινοθεραπεία. Παρ’όλο που ήταν χαρούμενοι που το μωρό τους ήταν υγιές, ταυτόχρονα ήταν συντετριμμένοι που ο Justin θα είχε χρόνο για την κόρη τους μόνο τα Σαββατοκύριακα, λόγω του προγράμματος της θεραπείας του.

Το ζευγάρι έκανε τις θεραπείες που πρότειναν οι γιατροί. Ωστόσο, 4 μήνες αργότερα, μια εξέταση έδειξε ότι ο όγκος είχε γίνει μεγαλύτερος και είχε κάνει μετάσταση. Είχε επιδεινωθεί τόσο, οι γιατροί είπαν ότι ήταν ο μεγαλύτερος όγκος που είχαν δει εδώ και πάνω από μια δεκαετία.

«Μου έδωσαν 2 εβδομάδες να πάρω τον άντρα μου σπίτι, πριν πεθάνει», θυμάται η Emma.

Ο Justin ήταν πραγματικός μαχητής και κατάφερε να ζήσει πάνω από 7 μήνες. Πέρασε χρόνο με την κόρη του, γιόρτασε τα 30ά γενέθλια του και τα Χριστούγεννα. Προς το τέλος των 7 μηνών, ο Justin εξασθένησε τόσο, που πήραν αποκλειστική νοσοκόμα για να τον φροντίζει, αλλά δεν σταμάτησε να προσπαθεί.

Ο γαμπρός λιποθύμησε την πρώτη νύχτα γάμου όταν είδε ότι η νύφη έχει...Δεν πάει το μυαλό σας

Ήταν λες και περίμενε κάτι και αυτό ήταν η επιβεβαίωση ότι η κόρη του θα ήταν καλά. Η Mia είχε ανεμοβλογιά και δεν μπορούσε να δει τον Justin για μερικές μέρες, αλλά οι νοσοκόμοι έκαναν μια εξαίρεση για να μπορέσει να την αποχαιρετήσει. Όταν ήρθε η ώρα να μπουν στο δωμάτιο η Emma και η Mia για να του πουν αντίο, εκείνος είχε μόλις αφήσει την τελευταία του πνοή.

«Πήγα πίσω στο δωμάτιο του, ξάπλωσα στο κρεβάτι δίπλα του και του είπα ότι η Mia ερχόταν», είπε η Emma. «Τότε έφυγε. Πέθανε ξέροντας ότι η Mia ήταν καλά.»

Από τότε που πέθανε ο Justin, τον Μάιο του 2016, η Emma έχει κάνει αποστολή της την ενημέρωση για τα συμπτώματα των όγκων του εγκεφάλου, έτσι ώστε οι ασθενείς να μπορούν να τα εντοπίσουν νωρίτερα και να έχουν καλύτερες πιθανότητες θεραπείας. Μετά τον θάνατο του Justin η Emma παρατήρησε μια φωτογραφία που αποκάλυπτε ότι η δεξιά πλευρά του προσώπου του Justin κρεμόταν…

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share