Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άφησε το τιμόνι και έπιασε το τσιφτετέλι: O πιο γλεντζές Έλληνας οδηγός λεωφορείου κάνει «χαμό» στο διαδίκτυο!

Viral έχει γίνει βίντεο που μας έρχεται από τη Ρόδο

15 Ιανουαρίου 2023 12:56
Άφησε το τιμόνι και έπιασε το τσιφτετέλι: O πιο γλεντζές Έλληνας οδηγός λεωφορείου κάνει «χαμό» στο διαδίκτυο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας γλετζές οδηγός λεωφορείου στην Ρόδο, έχει γίνει viral στο TikTok για το τσιφτετέλι του και για την θετική του ενέργεια που αποθεώθηκε από τους κατοίκους του νησιού.

Τι έκανε αυτός ο οδηγός; Άφησε για λίγο το τιμόνι του λεωφορείου και ξεκίνησε να… χορεύει τσιφτετέλι, την ώρα που ο κόσμος ζητωκραύγαζε και τον χειροκροτούσε.

Βίντεο από το περιστατικό ανέβηκε στο TikTok και γρήγορα έγινε viral, ενώ τα σχόλια από κάτω έπεσαν «βροχή».

«Τέτοιους οδηγούς θελουμε», «Φέρτε μας μερικούς και εδώ στη Θεσσαλονίκη ρε παιδιά!!! άπαιχτος ο τύπος», «Εδώ αθηνα είναι ξενερωτοι», «Μακράν ο καλύτερος οδηγός στο νησί», «Ο καλύτερος οδηγός/άνθρωπος είναι όποιος ξέρει», είναι μόνο μερικά από τα αποθεωτικά σχόλια για τον οδηγό στο TikTok.

TikTok: Το απολαυστικό βίντεο:

Αναστάτωσε το γλέντι: Μελαχρινή καλλονή ανέβηκε στο τραπέζι, χόρεψε τσιφτετέλι και τρέλανε τους πάντες (Video)

«Πάταγο» έκανε μια ατρόμητη γυναικάρα σε τοπικό γλέντι, καθώς της η ίδια σηκώθηκε στο τραπέζι, που της έφεραν, και με το κολασμένο της τσιφτετέλι μάζεψε γύρω της όλους τους καλεσμένους.

Η νεαρή κοπέλα «άναψε φωτιές», με τα κλαρίνα πριν να έχουν δώσει το ρυθμό και ορισμένους εκ των καλεσμένων να καλούν τις κυρίες να χορέψουν, έστω και παρεκινδυνευμένα, καθώς έφεραν πλαστικά τραπέζια στη μέση της πίστας.

Η μελαχρινή κουκλάρα, όμως, δεν έδειξε να… κωλώνει και σηκώθηκε στο τραπέζι, χορεύοντας και προκαλώντας αμόκ στους υπόλοιπους καλεσμένους με το λίκνισμά της, με αποτέλεσμα όλοι να έρθουν δίπλα της.

Η στιγμή απαθανατίστηκε και η ίδια φαίνεται ξεκάθαρα πως κέρδισε τις εντυπώσεις σε αυτό το γλέντι, δείχνοντας κυρίως, πως… μπρος στον χορό φόβος δεν υπάρχει.

Κάτι αντίστοιχο είχαμε δει και με νεαρές καλλονές «έστειλαν» κόσμο με το τσιφτετέλι τους - «Εγκεφαλικά» σε ταβέρνα! (Video)

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Έτρεχαν να τον μαζέψουν από την πίστα: Παππούς «τα σπάει» με επικό τσιφτετέλι στον Κωνσταντίνο Αργυρό (Video)

Τα βλέμματα «τράβηξε» με το τσιφτετέλι του πάνω στην πίστα ένας παππούς, την ώρα που τραγουδούσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Συγκεκριμένα ο ηλικιωμένος σηκώθηκε να χορέψει τσιφτετέλι με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο. Στην συνέχεια, όπως βλέπουμε στο βίντεο που έχει καταγράψει πιθανόν ένας από τους παρευρισκόμενους που βρέθηκαν για να απολαύσουν τον τραγουδιστή, άνδρας από την ασφάλεια έσπευσε πάνω στην σκηνή και ζήτησε από τον ηλικιωμένο να κατέβει από την πίστα, όπου ερμήνευε ο Κωνσταντίνος Αργυρός..Με την ευκαιρία, δείτε το τσιφτετέλι Ελληνίδας κουκλάρας ηθοποιού.

Βέβαια, να αναφέρουμε πως ο καλλιτέχνης συνέχισε να τραγουδά ανενόχλητος παρά την παρουσία του κυρίου. Να αναφέρουμε πως το σχετικό περιστατικό σημειώθηκε πριν από αρκετό μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share