Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το λέει η ψυχούλα του - Ανεπανάληπτο ζεϊμπέκικο του Λάκη Γαβαλά ξεσήκωσε άπαντες στο πλατό!

«Έτριξαν» τα πατώματα με τις φιγούρες του

14 Ιανουαρίου 2023 09:33
Το λέει η ψυχούλα του - Ανεπανάληπτο ζεϊμπέκικο του Λάκη Γαβαλά ξεσήκωσε άπαντες στο πλατό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος σε αποκριάτικη εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου ήταν πριν μερικά χρόνια ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος το διασκέδασε με την ψυχή του!

Κάποια στιγμή, ο γνωστός σχεδιαστής σηκώθηκε να χορέψει ζεϊμπέκικο φορώντας ένα κόκκινο καπέλο και λευκά μποτάκια με τακούνι.φορώνττας τακούνια, και οι χορευτικές του φιγούρες ήταν ομολογουμένως άκρως εντυπωσιακές.

Το πιο αρχοντικό ζεϊμπέκικο: 59χρονος μάγκας αρχίζει να χορεύει και αφήνει τους πάντες...άφωνους (Video)

Το ζεϊμπέκικο δεν είναι απλά βήματα, όπως αναφέρει και ο τίτλος του ακόλουθου βίντεο, με έναν 59χρονο μάγκα να κάνει επίδειξη αρχοντιάς με την κίνησή του, σε έναν από τους πιο «βαρείς» χορούς που έχουμε δει.

Το τραγούδι «Άτακτη» του Μάρκου Βαμβακάρη, άλλωστε, δεν είναι και το πιο εύκολο, για να χορέψει κάποιος, με τον Παναγιώτη Κατσίκη να σηκώνεται στην πανελλήνια συνάντηση ζεϊμπέκικου χορού και να κάνει άπαντες να τον χειροκροτήσουν, καθώς αποδεικνύεται επάξιος εκπρόσωπος αυτού του χορού.

Ζεϊμπέκικο... αρχοντικό με τους ήχους του Μάρκου Βαμβακάρη

Ο συνδυασμός της μελωδίας και των συναισθημάτων, που απέφερε η κίνηση του εν λόγω χορευτή, είναι μοναδικός, σε έναν χορό που μας κάνει να μείνουμε… άναυδοι, αν και νεότεροι σαν τον Παντελή Παντελίδη επίσης μας συγκίνησαν.

Δείτε το βίντεο:

«Στέναξαν» τα πατώματα με το μάγκικο ζεϊμπέκικο 80χρονης γιαγιάς - Σήκωσε όλο τον κόσμο στο πόδι!

80χρονη γιαγιά, χορεύει ζεϊμπέκικο και "τρελαίνει" όλους τους Καναδούς! Μάλιστα, όπως θα δείτε, καταχειροκροτείται!

Μετά την 98χρονη Ελληνίδα γιαγιά που χόρεψε βαρύ ζεϊμπέκικο στον γάμο της εγγονής της, είδαμε μια Ελληνίδα γιαγιά να χορεύει λεβέντικα στον Καναδά. Συγκεκριμένα, οι Έλληνες του Καναδά μαζεύτηκαν και έκαναν ένα γλέντι για να θυμηθούν τις όμορφες μέρες στην Ελλάδα. Έτσι μια γιαγιά, πάνω στο κέφι, σηκώθηκε και χόρεψε ζεϊμπέκικο. Απολαύστε την στο παρακάτω βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share