Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Παππούς και εγγονή συγκινούν στον χορό της γαμήλιας δεξίωσης - Θα «μουδιάσετε» όταν δείτε το...

Το τρυφερό βίντεο

25 Δεκεμβρίου 2022 14:16
Παππούς και εγγονή συγκινούν στον χορό της γαμήλιας δεξίωσης - Θα «μουδιάσετε» όταν δείτε το...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δάκρυα συγκίνησης κατέκλυσαν όλους τους καλεσμένους γαμήλιας δεξίωσης όταν η νύφη πήρε αγκαλιά τον παππού της για να χορέψουν στη γαμήλια δεξίωση.

Ο συγκινητικός χορός

Πόσες από εμάς έχουμε ευχηθεί να έχουμε, ή να είχαμε, στην ημέρα του γάμου μας κάποια αγαπημένα πρόσωπα που έφυγαν νωρίς από τη ζωή; Τουλάχιστον μια νύφη πρόλαβε να μοιραστεί αυτό το σπουδαίο γεγονός με τον υπερήλικα παππού της, ζώντας μαζί του κάποιες στιγμές που θα κρατάει στην καρδιά της για πάντα.

Το πιο συγκινητικό γεγονός, το χορό μαζί του υπό τη μουσική υπόκρουση του τραγουδιού «You Are My Sunshine», απαθανατίστηκε σε ένα βίντεο που έγινε viral, με τον παππού να ακουμπάει απαλά στους ώμους της εγγονής του και τις δυο διαφορετικές γενιές να μην κρύβουν τη συγκίνησή τους. Μας θύμισε ένα βίντεο, αν και σε πολύ πιο ζωντανούς ρυθμούς, από πανηγύρι της Σχοινούσας το καλοκαίρι, όπου παππούς και εγγονή είχαν σχηματίσει ένα απολαυστικό χορευτικό ντουέτο.

Η ανάρτηση από τον συγκινητικό γαμήλιο χορό

Έσκυψε στο αυτί της κι εκείνη τσαντίστηκε: Η νύφη το 'σκασε 3 λεπτά μετά το γάμο γιατί ο γαμπρός...

Η παρακάτω ιστορία, σίγουρα είναι ο πιο γρήγορος χωρισμός αμέσως μετά την τελετή του γάμου! Ένα ζευγάρι από το Κουβέιτ, το οποίο παρέμεινε ενωμένο με τα δεσμά του γάμου για.. μόλις τρία λεπτά!

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Νύφη ζήτησε από τους καλεσμένους στον γάμο να βάλουν λευκά - Κανείς δεν περίμενε αυτό που συνέβη μετά...

Η νύφη το 'σκασε 3 λεπτά μετά το γάμο γιατί ο γαμπρός την αποκάλεσε «ηλiθια»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, η νύφη σκόνταψε και έπεσε κάτω, λίγα δευτερόλεπτα αφότου είχε υπογράψει το γαμήλιο συμβόλαιο, στο προαύλιο του δικαστηρίου όπου τελέστηκε η τελετή. Ο γαμπρός τότε γέλασε και την αποκάλεσε «ηλίθια», κάτι το οποίο προκάλεσε την οργή της γυναίκας.

Η νύφη, με δάκρυα στα μάτια επέστρεψε μέσα στο δικαστήριο και ζήτησε από τον αξιωματούχο που τους πάντρεψε να ακυρώσει τον γάμο, κάτι το οποίο έγινε τελικά αμέσως δεκτό.

Πολλοί βέβαια ήταν εκείνοι, που μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό στον τοπικό Τύπο, έσπευσαν να κατηγορήσουν τη γυναίκα πως είναι ανώριμη και δεν διαλύεται έτσι ένας γάμος για μία ασήμαντη αφορμή. Από την άλλη, υπήρξαν και άτομα που επικρότησαν την απόφαση αυτή της γυναίκας, τονίζοντας πως ανάμεσα στο ζευγάρι θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share