Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Στα πατώματα ο γαμπρός: Το «κολασμένο» τσιφτετέλι νύφης στον γάμο της προκαλεί εγκεφαλικά!

Την «προσκύνησε» ο σύζυγός της

17 Δεκεμβρίου 2022 09:33
Στα πατώματα ο γαμπρός: Το «κολασμένο» τσιφτετέλι νύφης στον γάμο της προκαλεί εγκεφαλικά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα τσιφτετέλι της νύφης σε γάμο έκανε τον γαμπρό να πέσει κυριολεκτικά στα πατώματα, για να καμαρώσει τη γυναίκα που μόλις παντρεύτηκε. Παράλληλα, απολάυστε εδώ ακόμη ένα «μαγικό» τσιφτετέλι που κυκλοφορεί με πάνω από 683.000 προβολές στο YouTube, με μια νύφη να χορεύει αισθησιακά, "τρίζοντας" τα πατώματα και "τρελαίνοντας" το γαμπρό στο γάμο τους.

Το βίντεο έχει σαρώσει στο διαδίκτυο, αφού έχει μαζέψει πάνω από 126.000 προβολές, και καταλαβαίνουμε τον λόγο. Η νύφη τα δίνει όλα και απολαμβάνει στο έπακρο την στιγμή. Ο γαμπρός έχει πέσει κάτω και απολαμβάνει το τσιφτετέλι της πλέον γυναίκας του, ενώ όλοι φαίνονται να είναι χαρούμενοι και να το νιώθουν.

Δείτε το βίντεο:

Το μεθυστικό τσιφτετέλι της νύφης με τις φίλες της που τρέλανε όλο το θέατρο

Πολλοί μπορεί να αποθεώσουν το συγκεκριμένο σκηνικό και άλλοι να... μην ξετρελαθούν από την πομπώδη εκδήλωση, αν και το μόνο σίγουρο είναι πως η καλτίλα ξεχειλίζει, με την νύφη να ξεσηκώνει τους πάντες με το τσιφτετέλι, που χόρεψε με τις φίλες της. Με την ευκαιρία, δείτε γυναικάρα να χορεύει το πιο αισθησιακό τσιφτετέλι και να πλημμυρίζει η πίστα από τα γαρύφαλλα

Το γλέντι του γάμου έγινε στο Θέατρο Κιλκίς, με το γαμπρό και την νύφη λογικά να θέλουν να δημιουργήσουν μια μεγάλη εκδήλωση. Και ήταν πράγματι... κάτι παραπάνω από λαμπερή, δημιουργώντας μια ανάμνηση μοναδική για όσους ήταν παρόντες.

Ξεσηκώθηκαν οι πάντες με... το στρατό τσιφτετελιού

Σε κάποιο σημείο, φυσικά, η νύφη αποφάσισε να χορέψει το τσιφτετέλι της και είχε παρέα τις φίλες της, με τον χορό τους να είναι... τουλάχιστον μεθυστικός και να κάνει άπαντες στο θέατρο να τρελαθούν.

Άπαντες ξεσηκώθηκαν, βλέποντας ένα... στρατό από γυναίκες να χορεύει αισθησιακά, όπως η γυναικάρα με το αργό τσιφτετέλι. Το σίγουρο είναι, ότι το συγκεκριμένο γλέντι γάμου, ανάμεσα σε πολλά άλλα, κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share