Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το «βαρύ» ζεϊμπέκικο του Σάκη Τανιμανίδη - Έκανε και το μπουζούκι να τρέμει!

Χόρεψε και η Μπόμπα με τον πατέρα του

17 Δεκεμβρίου 2022 09:10
Το «βαρύ» ζεϊμπέκικο του Σάκη Τανιμανίδη - Έκανε και το μπουζούκι να τρέμει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα δυο αγγελούδια τους βάφτισαν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα στο νησί των ανέμων με 8 συνολικά νονούς, δηλαδή από 4 η κάθε μια. Ανάμεσα μάλιστα στους καλεσμένους βρέθηκε και ο Γιώργος Μαυρίδης, με τον οποίο φαίνεται πως είναι και πάλι φίλοι.

Στο γλέντι επικράτησε χαμός. Όλοι ήταν όρθιοι και χόρευαν. ενώ τις εντυπώσεις τράβηξε ο παρουσιαστής με το ζεϊμπέκικο του. Φίλοι και συγγενείς σηκώθηκαν και τον χειροκροτούσαν.

Το ζεϊμπέκικο του Τανιμανίδη στη βάφτιση

Ωστόσο, στην πίστα για να χορέψουν σηκώθηκαν και η Χριστίνα Μπόμπα με τον πεθερό της. Η Χριστίνα και τον κ. Θανάση έχουν πάρα πολύ καλές σχέσεις και αυτό φάνηκε και από το βίντεο που δημοσίευσε η αδερφή του Σάκη Τανιμανίδη.

«Οσκαρικό» ζεϊμπέκικο από τον Γιώργο Πατούλη: Του έδωσε και κατάλαβε με τον μερακλίδικο χορό του (Video)

Ο Γιώργος Πατούλης είχε βρεθεί πριν δύο χρόνια στην κοπή πίτας των εργαζομένων του σωματείου ΕΔΣΝΑ, όπου και χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο, το οποίο θα μείνει αξέχαστο.

Το βίντεο το ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όπου δέχθηκε πολλά σχόλια θαυμασμού. Άλλωστε, έχει ξαναχορέψει ζεϊμπέκικο στην ελληνική τηλεόραση το οποίο θα δείτε εδώ, το οποίο όλοι θυμόμαστε.

Έτσι, μετά τις εξαιρετικές ερμηνείες γνωστών λαϊκών ασμάτων από τον υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη, περάσαμε στις αξιοσημείωτες χορευτικές ικανότητες του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη.

Δείτε το βίντεο:

Το ζεϊμπέκικο του Παντελή Παντελίδη άφησε εποχή - Το βίντεο έχει 4.739.660 views

Ο Παντελής Παντελίδης στο εορταστικό "Στην υγεία μας ρε παιδιά" για την Παραμονή Χριστουγέννων του 2015, έριξε ένα ζεϊμπέκικο που έχει αφήσει ιστορία. Λίγους μήνες πριν τον θάνατο του έγραψε ιστορία με αυτό τον θρυλικό χορό που πλέον μας ανατριχιάζει...

Μετά το ζεϊμπέκικο που άφησε άφωνο τον Σπύρο Παπαδόπουλο, θα σας παρουσιάσουμε τον χορό του αγαπημένου τραγουδιστή που άφησε εποχή. Το βίντεο στο Youtube έχει συγκεντρώσει 4.739.660 προβολές και 14 χιλιάδες likes που όλο και ανεβαίνουν!

Στο ίδιο βίντεο μπορούμε να δούμε και την Αγγελική Νικολούλη να ξεδιπλώνει τις χορευτικές της ικανότητες και να ρίχνει μια ζεμπεκιά. Και οι δυό τους το απολαμβάνουν με όλη τους την ψυχή!

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share