Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ένας 5χρονος μάγκας χόρεψε ζεϊμπέκικο και καταχειροκροτήθηκε - Άφησε τους πάντες άναυδους (Video)

Λεβεντάκος!

14 Δεκεμβρίου 2022 07:17
Ένας 5χρονος μάγκας χόρεψε ζεϊμπέκικο και καταχειροκροτήθηκε - Άφησε τους πάντες άναυδους (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχετε δει έναν 5χρονο να χορεύει ζεϊμπέκικο; Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει σήμερα, έναν μικρό λεβέντη που χόρεψε τρομερά. Το βίντεο στο Youtube πήρε "φωτιά" από τα views...

Μετά από έναν πιτσιρικά που χόρεψε ζεϊμπέκικο στο γάμο της αδερφής του, ανακαλύψαμε έναν μπόμπιρα, ο οποίος χόρεψε καλύτερα και από έναν ενήλικα. Στο παρακάτω βίντεο, θα δείτε ένα πανέμορφο αγοράκι να χορεύει το καλύτερο ζεϊμπέκικο, το οποίο φυσικά και το έμαθε σε σχολή χορού... Υπό τους ήχους του τραγουδιού "Της γερακίνας γιος", ο μικρός μαθητής ανεβαίνει στη σκηνή και τρελαίνει τους πάντες.

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο:

Άνδρας βγήκε στο δρόμο και χόρεψε το πιο "τρελό" ζεϊμπέκικο - Αποθεώθηκε από την... γειτονιά του

Ένας άνδρας, από την Κατερίνη, βρήκε στο δρόμο και χόρεψε ζεϊμπέκικο. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο ίδιος αποθεώθηκε από τους γείτονές του, οι οποίοι του πετούσαν... χαρτοπετσέτες.

Μετά το βαρύ ζεϊμπέκικο πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού που σας παρουσιάσαμε, "ανακαλύψαμε" ένα διαφορετικό ζεϊμπέκικο, που σίγουρα θα αφήσει εποχή, καθώς ο άνδρας της φωτογραφίας το χόρεψε εν μέσω... πανδημίας.

Συγκεκριμένα, ένας πολίτης στην Κατερίνη είπε να... το ρίξει έξω, λίγες ώρες πριν εφαρμοστούν τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας. Τι έκανε; Βγήκε στο δρόμο και χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο μόνος του. Ο κόσμος από τα γύρω σπίτια τον αντιλήφθηκε και σε λίγα λεπτά ο δρόμος γέμισε χαρτοπετσέτες εν μέσω αποθέωσης, σε μία ξεχωριστή στιγμή.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share