Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Τρέλανε» τον Κώστα Μπακογιάννη: Η Σία Κοσιώνη χορεύει λεβέντικο ζεϊμπέκικο και αφήνει τους πάντες...κάγκελο (Video)

Δεν την έχουμε συνηθίσει έτσι

13 Δεκεμβρίου 2022 07:23
«Τρέλανε» τον Κώστα Μπακογιάννη: Η Σία Κοσιώνη χορεύει λεβέντικο ζεϊμπέκικο και αφήνει τους πάντες...κάγκελο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχουμε συνηθίσει τη Σία Κοσιώνη στο να αποτελεί τη «Σιδηρά Κυρία» του ΣΚΑΪ, παρουσιάζοντας εδώ και 15 χρόνια το δελτίο ειδήσεων του σταθμού με επιτυχία, όμως πολλές φορές μας έχει δείξει ένα διαφορετικό εαυτό της, που ρέπει προς τη διασκέδαση και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν έχει κρύψει την αγάπη της για τη ζωή, βρίσκοντας ευκαιρία να... το χαίρεται, όποτε υπάρχει χρόνος να βρεθεί σε κάποια εκδήλωση, με την ίδια να απαθανατίζεται μια μέρα σε βίντεο να χορεύει ζεϊμπέκικο και να εντυπωσιάζει με τις χορευτικές της ικανότητες.

Η... μαγκιόρα Σία Κοσιώνη και το ζεϊμπέκικό της

Πρόκειται για εικόνες, που φυσικά δε βλέπουμε στην καθημερινότητά της, είτε στο σταθμό όπου εργάζεται είτε στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη, με τον οποίο έχει ως κοινό σημείο αγάπης το γιο τους, Δήμο, και για αυτό αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

Η εκπομπή «Αταίριαστοι» είχε δείξει το συγκεκριμένο βίντεο, με άπαντες να εντυπωσιάζονται από τις κινήσεις της Κοσιώνη, σε έναν χορό που θα ζήλευε και... ο πιο «βαρύς» άνδρας.

Δείτε το βίντεο:

«Από πολύ μικρή η Σία Κοσιώνη...» - Έβγαλε τα πάντα στην φόρα για την νύφη της η Ντόρα Μπακογιάννη

Η Σία Κοσιώνη ζει μια όμορφη ζωή με τον Κώστα Μπακογιάννη, με την ίδια παράλληλα να έχει εξαιρετική σχέση με την πεθερά της, Ντόρα Μπακογιάννη.

Η γνωστή πολιτικός έχει αναφερθεί στην νύφη της στο παρελθόν, στάζοντας... μέλι για χάρη της, με την παρουσιάστρια παράλληλα να εξομολογείται τη σχέση της με το σύζυγό της και τις δύσκολες στιγμές.

Η γνώμη της Ντόρας Μπακογιάννη για τη Σία Κοσιώνη

«Η Σία είναι υπέροχη, φοβερή μάνα και σύντροφος και ένας πάρα πολύ ζεστός άνθρωπος που εκπέμπει αγάπη. Βεβαίως είναι και μια καταπληκτική επαγγελματίας. Δεν της έστρωσε κάποιος τη διαδρομή της με ροδοπέταλα. Αγωνίστηκε από πολύ μικρή για να γίνει αυτό που είναι σήμερα επαγγελματικά, χωρίς να θυσιάσει και το δικαίωμά της σε μια προσωπική ζωή.

Εμείς οι γυναίκες αδικούμε τους εαυτούς μας όταν πιστεύουμε ότι πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα στη δουλειά, την καριέρα και την οικογένεια. Είμαστε πολύ πιο δυνατές. Δεν πρέπει να μπαίνουμε σε λογικές ότι αυτό δεν γίνεται. Στη δική μου τη γενιά οι περισσότερες φίλες μου που ήταν στην πολιτική διεθνώς, αν εξαιρέσεις τη Χίλαρι Κλίντον, δεν έκαναν οικογένεια. Κατά τη γνώμη μου αυτό είναι λάθος. Αν δεν έχεις φίλους, αν δεν έχεις οικογένεια, αν δεν νοιάζεσαι για κανέναν, αν κοιτάς μόνο την καριέρα σου, αποκλείεται να είσαι καλός πολιτικός».

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share