Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Γονυπετής» ο Γιώργος Νινιός: Σηκώθηκε στον Σπύρο Παπαδόπουλο να χορέψει ζεϊμπέκικο και μέχρι σήμερα παραληρεί όλο το διαδίκτυο

Τίμιο ζεϊμπέκικο

12 Δεκεμβρίου 2022 08:29
«Γονυπετής» ο Γιώργος Νινιός: Σηκώθηκε στον Σπύρο Παπαδόπουλο να χορέψει ζεϊμπέκικο και μέχρι σήμερα παραληρεί όλο το διαδίκτυο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Νινιός χόρεψε πριν χρόνια ζεϊμπέκικο και έκανε όλο το διαδίκτυο να παραληρήσει.

Όταν μιλάμε για τίμιο, βαρύ και αυθεντικό ζεϊμπέκικο δεν γίνεται να μην μας έρθει στο μυαλό ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Νινιός, ο οποίος ακόμα και σήμερα αποτελεί sex symbol για το γυναικείο κοινό και κάνει πολλά κεφάλια να γυρνούν στο πέρασμά του, πόσο μάλλον όταν χορεύει.

Ο ηθοποιός, στην εκπομπή "Στην υγειά μας" του Σπύρου Παπαδόπουλου, στην ΕΡΤ, είχε σηκωθεί και είχε χορέψει ένα ζεϊμπέκικο που συζητιέται μέχρι σήμερα. Δείτε το βίντεο με το ζεϊμπέκικο του ηθοποιού παρακάτω:

Κι επειδή ξέρουμε ότι σας αρέσει να βλέπετε χορούς, δείτε εδώ το βαρβάτο ζεϊμπέκικο πασίγνωστου ηθοποιού που έχει ξεπεράσει το 1 εκ. views!

Τα "έτσουξε" η Σία Κοσιώνη: Η "Σιδηρά Κυρία" της τηλεόρασης χορεύει ζεϊμπέκικο και μας καθηλώνει

Ασυνήθιστο βίντεο κυκλοφόρησε με τη Σία Κοσιώνη να αφήνει για λίγο την αυστηρότητα του δελτίου ειδήσεων και να χορεύει ζεϊμπέκικο. Με την ευκαιρία, δείτε τον «καραμπουζουκλή» Λάκη Λαζόπουλο να χορεύει ζεϊμπέκικο το «Αντιλαλούν οι φυλακές» στο Καστελόριζο.

Έχουμε συνηθίσει την παρουσιάστρια να αποτελεί τη «Σιδηρά Κυρία» του ΣΚΑΪ, παρουσιάζοντας εδώ και 15 χρόνια το δελτίο ειδήσεων του σταθμού με επιτυχία, όμως πολλές φορές μας έχει δείξει ένα διαφορετικό εαυτό της, που ρέπει προς τη διασκέδαση και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η Σία Κοσιώνη δεν έχει κρύψει την αγάπη της για τη ζωή, βρίσκοντας ευκαιρία να… το χαίρεται, όποτε υπάρχει χρόνος να βρεθεί σε κάποια εκδήλωση, με την ίδια να απαθανατίζεται μια μέρα σε βίντεο να χορεύει ζεϊμπέκικο και να εντυπωσιάζει με τις χορευτικές της ικανότητες.

Πρόκειται για εικόνες, που φυσικά δε βλέπουμε στην καθημερινότητά της, είτε στο σταθμό όπου εργάζεται είτε στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη, με τον οποίο έχει ως κοινό σημείο αγάπης το γιο τους, Δήμο, και για αυτό αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

Η εκπομπή «Αταίριαστοι» είχε δείξει το συγκεκριμένο βίντεο, με άπαντες να εντυπωσιάζονται από τις κινήσεις της Κοσιώνη, σε έναν χορό που θα ζήλευε και… ο πιο «βαρύς» άνδρας.

Δείτε το βίντεο

«Ραγίσαν τα πατώματα»: Μελαχρινή γυναικάρα χορεύει ζεϊμπέκικο και μας καθηλώνει

Πόσο ωραίο είναι να βλέπεις γυναίκες να χορέυουν ζεϊμπέκικο, όπως αυτή η γυναίκα, η οποία με τη λεβεντιά της γέμισε τη σκηνή και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της. Τη προσοχή κέντρισε επίσης και αυτή η…

... κοπέλα, η οποία χόρεψε ένα από τα καλύτερα ζεϊμπέκικα όλων των εποχών. Λεβέντισσα η Αθηνά Οικονομάκου: Δείτε την ηθοποιό να χορεύει ζεϊμπέκικο (Video)

Πόσο ωραίο είναι να βλέπεις γυναίκες να χορέυουν ζεϊμπέκικο, όπως αυτή η γυναίκα, η οποία με τη λεβεντιά της γέμισε τη σκηνή και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της. Τη προσοχή κέντρισε επίσης και αυτή η κοπέλα, η οποία χόρεψε ένα από τα καλύτερα ζεϊμπέκικα όλων των εποχών.

Προκαλεί ρίγη: Το τελευταίο αδημοσίευτο ζεϊμπέκικο Ελληνίδας δημοσιογράφου πριν πεθάνει

Ένας και μόνο χορός μπορεί να εκφράσει άπειρα συναισθήματα κι ακόμα περισσότερο όταν μιλάμε για ένα ζεϊμπέκικο που είναι ο χορός της ψυχής. Αυτό ακριβώς απέδειξε κι η αγαπημένη δημοσιογράφος σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της.

Ο λόγος για τη Ρίκα Βαγιάνη, τη δημοσιογράφο που γνωρίσαμε μέσα από τα δελτία ειδήσεων και έφυγε άξαφνα απ τη ζωή πριν σχεδόν δυο χρόνια. Όσο στην πίστα βρισκόταν η Νατάσα Θεοδωρίδου και ερμήνευε το "αυτός ο άνθρωπος αυτός" η γοητευτική δημοσιογράφος σηκώθηκε και χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο αποδεικνύοντας σε όλους πως και οι γυναίκες μπορούν να χορέψουν τίμια και λεβέντικα και να δώσουν την ψυχή τους. Αυτό όμως, δεν είναι το μόνο βίντεο που "έγραψε ιστορία", δείτε εδώ το μοναδικό και σπάνιο ζεϊμπέκικο του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Όπως ήταν αναμενόμενο η δημοσιογράφος καταχειροκροτήθηκε και το βίντεο πλέον είναι μια από τις σπουδαιότερες στιγμές της δημοσιογράφου που μένουν για να μας τη θυμίζουν.

Δείτε το απολαυστικό ζεϊμπέκικο της Ρίκας Βαγιάνη που ανατριχιάζει τους πάντες:

Το λεβέντικο ζεϊμπέκικο του Ολυμπιονίκη που σήκωσε το πλατό "στον αέρα"

Το ζεϊμπέκικο είναι χορός βαρύς και λεβέντικος και όταν ένας άντρας ξέρει να χορεύει είναι σίγουρο πως θα τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα. Αυτό ακριβώς συνέβη κι όταν ο γοητευτικός Ολυμπιονίκης σηκώθηκε να χορέψει.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Μουρούτσο που όσες φορές κι αν τον δούμε να χορεύει δεν θα τον χορτάσουμε ποτέ. Όταν ο Ολυμπιονίκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά", χόρεψε ένα από τα πιο τίμια ζεϊμπέκικα που έχουν προβληθεί από την ελληνική τηλεόραση και σήκωσε το πλατό "στον αέρα". Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που τον "καμαρώνουμε", δείτε εδώ τι συνέβη την τελευταία φορά που χόρεψε ζεϊμπέκικο.

Γυναικάρα στα μαύρα χορεύει βαρύ ζεϊμπέκικο και γκρεμίζει το "πλατό"

Αυτή η γυναίκα χόρεψε ένα από τα πιο βαριά γυναικεία ζεϊμπέκικα που έχουν προβληθεί από την ελληνική τηλεόραση και "γκρέμισε" το πλατό.

Τη θεωρία πως το ζεϊμπέκικο είναι αντρικός χορός κατέρριψε με το χορό της η εντυπωσιακή τραγουδίστρια Μαρία Σταφυλοπάτη και μας έδειξε πως έχει και άλλα ταλέντα πέρα από τα φωνητικά. Αυτή όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που μας χάρισε έναν μοναδικό χορό, δείτε εδώ τι συνέβη την τελευταία φορά που χόρεψε.

Στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" βρέθηκε καλεσμένη η τραγουδίστρια κι ενώ στην πίστα βρισκόταν ο Ηλίας Μακρής και ερμήνευε το κομμάτι "Είν' όλα μαύρα", στα μαύρα και αυτή ντυμένη σηκώθηκε και χάρισε στο κοινό ένα τίμιο γυναικείο ζεϊμπέκικο και όπως ήταν αναμενόμενο καταχειροκροτήθηκε.

Δείτε εδώ τον απολαυστικό χορό της:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share