Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έβρισκαν τη γιαγιά μελανιασμένη και δεν ήξεραν το λόγο - Έβαλαν κρυφή κάμερα και «μούδιασαν» με τον πραγματικό εφιάλτη (Video)

Δεν πίστευαν αυτό που αντίκρισαν

11 Δεκεμβρίου 2022 15:52
Έβρισκαν τη γιαγιά μελανιασμένη και δεν ήξεραν το λόγο - Έβαλαν κρυφή κάμερα και «μούδιασαν» με τον πραγματικό εφιάλτη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Minnie Graham πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής της σε γηροκομείο, στο Garland του Τέξας. Μια μέρα, η αγαπημένη 98χρονη προ-γιαγιά άρχισε να λέει στην οικογένειά της ότι το προσωπικό του γηροκομείου, την κακομεταχειριζόταν. Με την ευκαιρία, δείτε τι ανακάλυψε μια 27χρονη όταν έβαλε κυρφή κάμερα στη κουζίνα.

Ισχυρίστηκε ότι η εργαζόμενη νοσοκόμα που της είχε ανατεθεί ήταν ιδιαίτερα σκληρή.

Μετά άρχισαν να εμφανίζονται οι μώλωπες και τα μαύρα μάτια. Η οικογένεια της Minnie, ιδιαίτερα οι εγγονές της, ήθελαν άμεσες απαντήσεις.

Οι εργαζόμενοι του γηροκομείου, είπαν πως η Minnie, είχε πέσει από την αναπηρική καρέκλα της, εξ ου και η περίεργες μελανιές. Οι εγγονές της, όμως, δεν τους πίστευαν.

Έτσι, η οικογένεια της Minnie, αποφάσισε να λάβει άλλη προσέγγιση τοποθετώντας ένα ρολόι στο δωμάτιό της, παγιδευμένο με κρυφή κάμερα. Παρακολουθούσαν και περίμεναν, όμως αυτό που αντίκρισαν, τους φάνηκε τρομερό.

Βασισμένοι στην τεχνολογία και ακολουθώντας τα ένστικτά τους, οι αγαπημένοι του Minnie μπόρεσαν να ανακαλύψουν και να εκθέσουν την αλήθεια πριν πεθάνει.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί στο Athensmagazine.gr:

Έβαλε κρυφή κάμερα για να "πάρει μάτι" την κολλητή της γυναίκας του την ώρα που κάνει μπάνιο

H επιθυμία του να βλέπει την κολλητή της γυναίκας του να κάνει μπάνιο, τον "ανάγκασε" να βάλει κρυφή κάμερα στο μπάνιο της, αλλά τελικά αποκαλύφθηκε...

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Κρυφή κάμερα καταγράφει 2 σκυλιά να θυσιάζονται για να σώσουν ένα μωρό από φίδι - Η κατάληξη ραγίζει καρδιές!

Κρυφή κάμερα έβαλε ένας άνδρας στην Κίνα στο σπίτι της κολλητής της γυναίκας του για να τη βλέπει να κάνει μπάνιο.

Η Xiao Ni ανακάλυψε έντρομη τι συνέβαινε όταν βρήκε την κάμερα στο πάτωμα την ώρα που έκανε ντους.

Αμέσως, όπως αναφέρει η Daily Star, απευθύνθηκε στην αστυνομία και δήλωσε ότι είχε βρει μια κρυφή κάμερα στο μπάνιο του σπιτιού της. Ο κατηγορούμενος, που ταυτοποιήθηκε με το όνομα Σενγκ, φέρεται να ομολόγησε ότι έβαλε την κάμερα στο μπάνιο της κολλητής της γυναίκας του γιατί «έψαχνε κάτι να τον ενθουσιάσει».

Η Xiao Ni και η σύζυγός του Σενγκ, Xiao Jia ζούσαν αρκετά χρόνια μαζί μέχρι που το ζευγάρι παντρεύτηκε και η Ni μετακόμισε. Όταν η κοπέλα βρήκε την κάμερα στο μπάνιο του σπιτιού της, πήγε αμέσως στο σπίτι του φιλικού της ζευγαριού για να τους ρωτήσει αν ήξεραν τι είναι. Ο Σενγκ παρίστανε τον έκπληκτο και της εξήγησε ότι ήταν μια συσκευή παρακολούθησης.

Κρυφή κάμερα στο μπάνιο

Τελικά πλάνα από κάμερες ασφαλείας του κτιρίου όπου μένει η Ni έδειξαν ότι ο Σενγκ είχε μπει στο συγκρότημα λίγες ημέρες νωρίτερα.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share