Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο λάγνος χορός γνωστού μοντέλου άναψε "φωτιές" στην τηλεόραση – Το τσιφτετέλι που τρέλανε κόσμο

Σκέτη κόλαση

10 Δεκεμβρίου 2022 10:01
Ο λάγνος χορός γνωστού μοντέλου άναψε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, «Στην υγειά μας βρε παιδιά» μας έχει χαρίσει δεκάδες όμορφες τηλεοπτικές στιγμές, μεταξύ αυτών κάποια καυτά τσιφτετέλια. Με την ευκαιρία, δείτε το τσιφτετέλι "κόλαση" που τρέλανε το διαδίκτυο.

Η εκπομπή κάθε εβδομάδα φιλοξενούσε δεκάδες γνωστούς celebrities και κάποιοι από αυτούς… έγραψαν τη δική τους ιστορία με έναν χορό, τον οποίο μάλιστα βλέπουμε και θαυμάζουμε ακόμα και σήμερα, πολλά χρόνια μετά.

Μια από αυτές τις στιγμές ήταν ο χορός του πανέμορφου μοντέλου, της Αγγελίνας Ματαλιωτάκη, η οποία πριν από 5 περίπου χρόνια μας χάρισε τον πιο σέξι χορό που έχουμε δει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση.

Δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά πράγματα. Όσα χρειάζεται να ξέρετε βρίσκονται στο παρακάτω βίντεο.

Θαυμάστε την…

Μεράκλωσε ο γαμπρός: Το τσιφτετέλι της νύφης σήκωσε στον...αέρα όλη την πίστα (Video)

Στον αέρα σηκώθηκε όλη η πίστα με το τσιφτετέλι της νύφης, η οποία με τον χορό της... μεράκλωσε τον γαμπρό και μετέτρεψε τον γάμο τους σε ένα απέραντο γλέντι.

Ο χορός αυτός, βέβαια, είναι συνηθισμένος στους γάμους, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση το ξεφάντωμα δεν είχε προηγούμενο. Αυτό που συνέβη ήταν μοναδικό, με άπαντες τους καλεσμένους να έχουν... ξεσηκωθεί και να χορεύουν ασταμάτητα, ενώ φοβερό ήταν και το τσιφτετέλι γυναίκας προτού ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η νύφη και ο γαμπρός, φυσικά, ήταν οι πρώτοι που «άναψαν» το γλέντι και οι υπόλοιποι ακολούθησαν, προσφέροντας στο ζεύγος μια βραδιά, που μάλλον δε θα ξεχάσουν ποτέ.

Δείτε το βίντεο:

Το αμαρτωλό τσιφτετέλι του Γιώργου Παπαδάκη με κουκλάρα γυναίκα που έβαλε «φωτιά» στο πλατό

«Φωτιά» στο πλατό της εκπομπής «Στην υγειά μας» είχε βάλει το τσιφτετέλι, που χόρεψε ο Γιώργος Παπαδάκης με πανέμορφη γυναίκα, προβαίνοντας σε έναν... αμαρτωλό χορό.

Η γυναίκα σηκώθηκε πρώτη και άρχισε να λικνίζεται, μόλις ακούστηκε το «Ψίθυροι καρδιάς» που ερμηνεύει ο Δημήτρης Μπάσης με τρομερή επιτυχία και... άναψε τη σπίθα, για να πάρουν μετά συνέχεια δύο άνδρες στην πίστα.

Πρώτος ο Πασχάλης Τερζής και ύστερα ο έμπειρος παρουσιαστής, χόρεψαν μαζί με την εν λόγω γυναίκα, προκαλώντας χαμό στο στούντιο, με τον Παπαδάκη τελικά να έχει και... χαρίσματα που δε γνωρίζαμε, αφού φαίνεται να χορεύει καλά το τσιφτετέλι.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share