Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζεϊμπέκικο για... Όσκαρ: Σηκώθηκε στον Σπύρο Παπαδόπουλου να χορέψει και μέχρι σήμερα κλαίει το διαδίκτυο!

Θα δακρύσετε!

9 Δεκεμβρίου 2022 08:39
Ζεϊμπέκικο για... Όσκαρ: Σηκώθηκε στον Σπύρο Παπαδόπουλου να χορέψει και μέχρι σήμερα κλαίει το διαδίκτυο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επειδή σας αρέσουν ζεϊμπέκικα που έχουν χορέψει στην ελληνική τηλεόραση το Athensmagazine.gr σας φέρνει ακόμα ένα!

Πρωταγωνιστής ο Γιώργος Πατούλης! Ο Περιφερειάρχης Αττικής μεράκλωσε στο παρελθόν στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, σηκώθηκε να ρίξει μια ζεϊμπεκιά υπό το βλέμμα της... κυρίας του και προκάλεσε άφθονο γέλιο, όχι όμως τόσο όσο ο φίλος που σας παρουσιάσαμε πρόσφατα με τις 5.000.000 προβολές στο διαδίκτυο!

Η αλήθεια είναι πως ήταν λίγο... περίεργες οι φιγούρες του! Τι λέτε; Για ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο:

Το πιο άθλιο ζεϊμπέκικο στην ελληνική τηλεόραση: Έπεσε το κράξιμο βροχή!

Το συγκεκριμένο ζεϊμπέκικο, χορεύτηκε από την πρώην αθλήτρια κατά τη διάρκεια της βιντεοσκοπημένης εκπομπής "Στην υγεία μας ρε παιδιά" που προβλήθηκε πριν χρόνια παραμονή της Πρωτοχρονιάς, από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. Ένα ζεϊμπέκικο που θύμισε εκείνο της γυναίκας "φωτιά με τις 400.170 προβολές!

Η Έρρικα Πρεζεράκου, έδωσε ρεσιτάλ χορού, φορώντας τα αγαπημένα της 15ποντα και κατάχειροκροτήθηκε λόγω του κλίματος της βραδιάς (ή του πολύ κρασιού).

Δείτε το ζεϊμπέκικο στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ο ηθοποιός… απόλυτο αρσενικό χορεύει ζεϊμπέκικο στη μέση της πλατείας και ξεσηκώνει όλο τον κόσμο

Έχουμε δει πολλά ωραία ζεϊμπέκικα, αλλά ένας άνδρας είναι αυτός, που ξεχωρίζει για την φοβερή ικανότητα στο συγκεκριμένο χορό, με τον πασίγνωστο ηθοποιό να επιβεβαιώνει το γιατί θεωρείται από πολλούς… το απόλυτο αρσενικό, χορεύοντας εν μέσω αποθέωσης στη μέση της πλατείας.

Ο Απόστολος Γκλέτσος έχει γράψει ιστορία για τα φοβερά του ζεϊμπέκικα, όπως εκείνο που... ανατρίχιασε όλο το πλατό, δείχνοντας τη λεβεντιά του, και δε διστάζει να το κάνει ούτε στη Στυλίδα μπροστά σε όλο τον κόσμο, εκεί όπου έχει πραγματοποιήσει το δικό του έργο, ως δήμαρχος της περιοχής.

Το τραγούδι «Ένας μάγκας στο Βοτανικό» του Σπύρου Ζαγοραίου άρχισε να παίζει και ο Γκλέτσος βρήκε την ευκαιρία για ένα ακόμη… βαρύ ζεϊμπέκικο, με άπαντες να σταμστούν ό,τι έκαναν και να βαρούν παλαμάκια, ξεσηκωμένοι από τις χορευτικές ικανότητες του συμπολίτη τους, που φανερώθηκαν για άλλη μια φορά.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share