Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τσιφτετέλι που τρελαίνει κόσμο: Αυτός είναι ο πιο σέξι χορός στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης!

Ανάβει τα αίματα!

8 Δεκεμβρίου 2022 07:38
Τσιφτετέλι που τρελαίνει κόσμο: Αυτός είναι ο πιο σέξι χορός στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πανέμορφο μοντέλο και ηθοποιός Αγγελίνα Ματαλιωτάκη, πριν από δυο περίπου χρόνια μας χάρισε τον πιο σέξυ χορό που έχουμε δει ποτέ σε ζωντανή εκπομπή. "Στην υγειά μας ρε παιδιά": Το τσιφτετέλι της Ελισάβετ Δοβλιατίδου που αναστάτωσε τους τηλεθεατές! (video)

Το θυμηθήκαμε ξανά επειδή έρχεται η Δευτέρα μετά τις διακοπές και είπαμε να πάνε κάτω τα.. φαρμάκια!

Στην υγειά μας ρε παιδιά: Το τσιφτετέλι της Χριστίνας Αλεξανιάν που "κόλασε" μέχρι και τον Παπαδόπουλο!

Η Χριστίνα Αλεξανιάν, η οποία σε λίγες ημέρες επιστρέφει και πάλι τηλεοπτικά μέσα από το σίκουελ της σειράς «Λόγω Τιμής», τα έσπασε κανονικά στο εορταστικό «Στην υγειά μας»!

Η ίδια, το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου κι έκανε χαμό με το αισθησιακό της τσιφτετέλι που έγραψε ιστορία!

Η ηθοποιός «άναψε φωτιές» το βράδυ της Παραμονής των Χριστουγέννων χορεύοντας στο πλατό και κανένας άντρας δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Το τσιφτετέλι που έχει συγκεντρώσει πάνω από 1.000.000 προβολές και έχει τρελάνει το διαδίκτυο

Πανικό προκάλεσε το τσιφτετέλι μιας γυναίκας της, με το βίντεο της στο Youtube να έχει πάρει “φωτιά” και να έχει συγκεντρώσει πάνω από 1.000.000 προβολές!

Ο λόγος για την Αναστασία Δρακά, η οποία στο παρελθόν είχε χορέψει ένα τέλειο τσιφτετέλι στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά".

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, η Αναστασία Δρακά ανέβηκε μέχρι και στο τραπέζι, ενώ μάλιστα καταχειροκροτήθηκε απ’ όσους βρίσκοντας στο πλατό. Με την ευκαιρία δείτε εδώ τον πιο σέξυ χορό στην ιστορία του «στην Υγειά μας ρε παιδιά».

Δείτε το βίντεο

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share