Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Ισοπέδωσε» νύφη και γαμπρό: Το βαρύ ζεϊμπέκικο γνωστού πολιτικού - Έκανε άπαντες στον γάμο να παραμιλούν (video)

Θα πάθετε πλάκα!

8 Δεκεμβρίου 2022 07:31
«Ισοπέδωσε» νύφη και γαμπρό: Το βαρύ ζεϊμπέκικο γνωστού πολιτικού - Έκανε άπαντες στον γάμο να παραμιλούν (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε γάμο στην Πρέβεζα βρέθηκε ο τέως υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, καθώς παντρεύτηκε Πρεβεζάνα αξιωματικός του Λιμενικού, η οποία υπηρέτησε τα τελευταία χρόνια στο γραφείου του υπουργού, με τον αγαπημένο της.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής μάλιστα – όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο του prevezatoday.gr που ακολουθεί- στη δεξίωση του γάμου, χόρεψε το αγαπημένο του απ’ ότι φαίνεται «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας» για να τιμήσει το ζευγάρι, ενώ οι παρευρισκόμενοι χειροκροτούσαν τον πρώην υπουργό.

Εκτός από τον Παναγιώτη Κουρουμπλή δείτε εδώ μια γυναίκα να χορεύει ζεϊμπέκικο στο σαλόνι της και το διαδίκτυο να παραληρεί.

Το βαρύ ζεϊμπέκικο μελαχρινής καλλονής που έκανε τους πάντες να ανατριχιάσουν

Κοιτάζοντας στο διαδίκτυο, ανακαλύψαμε μια νεαρή κοπέλα να χορεύει ζεϊμπέκικο, καλύτερα και από άνδρα. Μπορεί να λένε ότι το ζεϊμπέκικο είναι ανδρική υπόθεση, ωστόσο, πολλές φορές έχουμε δει γυναίκες να καταχειροκροτούνται για τον χορό τους.

Παρακάτω, λοιπόν, θα δείτε μια μελαχρινή καλλονή να χορεύει καταπληκτικά και γεμάτη υπερηφάνεια το μοναδικό κομμάτι “απόψε θέλω να πιω”. Όπως ήταν αναμενόμενο η νεαρή καταχειροκροτήθηκε και έκανε τους πάντες να ανατριχιάσουν!

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Το ζεϊμπέκικο του Παναγιώτη με αναπηρικό αμαξίδιο που... Σοκ! (video)

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Καμία πίστα και κανένα σπασμένο πιάτο – Χορεύει ζεϊμπέκικο στο σαλόνι της και το διαδίκτυο παραληρεί

Ποιος είπε πως το ζεϊμπέκικο είναι αποκλειστικό αντρικός χορός; Μέγα λαθος! Το ζεϊμπέκικο είναι ένας χορός που θέλει πάθος και ψυχή και το φύλο δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο.

Αυτός ακριβώς απέδειξε και η νεαρή κοπέλα που έχει τρελάνει το Instagram. Τυχαία πέσαμε πάνω στο βίντεο που ακολουθεί όπου μια εντυπωσιακή κοπέλα χορεύει ζεϊμπέκικο στο σαλόνι του σπιτιού τους και αποδεικνύει περίτρανα πως δεν χρειάζεται καμία πίστα, κανένα βουνό από γαρύφαλλα και κανένα σπασμένο πιάτο για να δείξεις το ταλέντο σου και να αποθεωθείς.

Μπορεί το βίντεο να διαρκεί λίγα μόλις δευτερόλεπτα αλλά σίγουρα κανείς δεν το χορταίνει με την πρώτη φορά και το βλέπει ξανά και ξανά.

Δείτε στο Athensmagazine.gr τον απολαυστικό χορό της νεαρής:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share