Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Μονομαχία μέχρις εσχάτων: Φίδι επιτίθεται σε ανυπεράσπιστο σκίουρο για να τον φάει - Η ανατριχιαστική του αντίδραση κόβει την ανάσα (Video)

Επικό αυτό που θα συμβεί

6 Δεκεμβρίου 2022 23:43
Μονομαχία μέχρις εσχάτων: Φίδι επιτίθεται σε ανυπεράσπιστο σκίουρο για να τον φάει - Η ανατριχιαστική του αντίδραση κόβει την ανάσα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτός ο σκίουρος, δεν είναι ένας συνηθισμένος σκίουρος. Στην πραγματικότητα, είναι λίγο πιο τρελός. Στο παρακάτω βίντεο, το μαλλιαρό ζώο εντοπίζει ένα άγριο φίδι και του επιτίθεται αμέσως. Συνήθως, οι σκίουροι τρέχουν να ξεφύγουν από τα αρπακτικά, αλλά αυτός ο συγκεκριμένος πηγαίνει κατευθείαν να του επιτεθεί!

Δείτε επίσης: Αντέχετε; Είδε ένα φίδι στο νερό και άρχισε να το βιντεοσκοπεί - Μόλις δείτε αυτό που κατέγραψε, θα μείνετε άφωνοι!

Αρχίζει να δαγκώνει το φίδι και δεν θα σταματάει, ακόμα και όταν τον δαγκώνει και αυτό. OMG αυτός ο σκίουρος είναι λίγο Νίντζα!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μάχη μέχρι... σκασμού: Δύο φίδια παλεύουν με μανία - Το ένα κατάπινε το άλλο! (Video)

Το σκυλί μιας οικογένειας στην Τζόρτζια, των ΗΠΑ, γάβγιζε σαν τρελό και ο λόγος δεν ήταν άλλος από δύο φίδια που ανακάλυψε μέσα σε ένα θάμνο. Ενώ, δεν μπορείτε να φανταστείτε πως αντέδρασε ένας Άραβας όταν είδε ένα φίδι να περνάει ανάμεσα στα πόδια του!

Ωστόσο, η οικογένεια έμεινε εμβρόντητη όχι στη θέα των ερπετών, αλλά όταν αντιλήφθηκε πως το ένα φίδι είχε πιάσει το άλλο και το κατάπινε, γεγονός που κατέγραψαν και σε βίντεο.

Φίδι εναντίον τεράστιας σαύρας: Ποιος θα επιβληθεί;

Μια επισκέπτης στο εθνικό πάρκο Kruger στη Νότια Αφρική είχε τη μοναδική ευκαιρία ν’ απαθανατίσει τη φοβερή μάχη ανάμεσα σε μια τεράστια σαύρα κι ένα φίδι. Συγκεκριμένα, η 49χρονη Κρίστι ΝτεΛάνγκε επισκέφτηκε το καταφύγιο Μάλα Μάλα μαζί με την οικογένειά της τον περασμένο Μάρτη.

«Καθόμουν στη βεράντα και διάβαζα ένα βιβλίο όταν άκουσα έναν θόρυβο. Το επόμενο πράγμα που είδα ήταν ένα τρίγωνο από ερπετά» ανέφερε η Κρίστι. Δείτε επίσης: Φρίκη: Η στιγμή που φίδι δαγκώνει 16χρονο στο πρόσωπο (Video)

«Ούτε η σαύρα ούτε το φίδι ήταν διατεθειμένα να τα παρατήσουν και στα σίγουρα θα ήταν μια μάχη μέχρι θανάτου για τα δύο ερπετά» συνέχισε η Κρίστι στο Latestsightings. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, η αναμέτρηση συνεχίστηκε για περίπου δύο ώρες ακόμη, με τον έναν από τους δύο «μονομάχους» να καταλήγει στο στομάχι του άλλου. Άραγε ποιος νίκησε;

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share