Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

5χρόνο στέλνει ένα φιλάκι στο λιοντάρι - Αυτό που θα ακολουθήσει όμως έκανε τον πατέρα της να αρπάξει την κάμερα (Video)

Ανατριχιαστικό

6 Δεκεμβρίου 2022 12:57
5χρόνο στέλνει ένα φιλάκι στο λιοντάρι - Αυτό που θα ακολουθήσει όμως έκανε τον πατέρα της να αρπάξει την κάμερα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλές φορές όμως οι επισκέπτες αγνοούν τα μέτρα ασφαλείας στους ζωολογικούς κήπους. Όπως και οι γονείς αυτού του 5χρονου κοριτσιού που την άφησαν να πλησιάσει πολύ κοντά στο τζάμι που βρισκόταν ο βασιλιάς της ζούγκλας, το λιοντάρι.

Το κοριτσάκι στέλνει ένα αξιαγάπητο φιλάκι στο λιοντάρι! Λέτε να συγκινήθηκε καθόλου ο βασιλιάς των ζώων; Αυτό που θα ακολουθήσει όμως έκανε τον πατέρα της να αρπάξει την κάμερα! Αυτή, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα αιλουροειδές να είναι τόσο κοντά με κάποιον άνθρωπο, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γιαγιά φίλησε στο στόμα ένα λιοντάρι.

23χρονος σημαδεύει με κοντάρι ένα λιοντάρι: Το βίντεο με τις 9.000.000 προβολές στο διαδίκτυο!

Μια ευαισθησία στα ζώα την έχουμε εδώ στο Athensmagazine.gr και το έχετε καταλάβει! Μετά την επική μάχη της λεοπάρδαλης με ένα ανακόντα, τώρα σας παρουσιάζουμε ένα βίντεο με λιοντάρι το οποίο κοντεύει τις 9.000.000 προβολές στο διαδίκτυο!

Τι θα δούμε σ' αυτό το βίντεο; Πρωταγωνιστής είναι ένας 23χρονος εκπαιδευτής, ο οποίος μας δείχνει πως μια σχέση ανάμεσα στον άνθρωπο και στα ζώα είναι πολύ τρυφερή αρκεί να φύγει ο παράγοντας... φόβος από την μέση!

Δείτε το συγκινητικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Η απόλυτη μάχη μέχρι θανάτου δύο αρσενικών λιονταριών για χάρη ενός θηλυκού - Στο τέλος...

Αν νομίζατε πως μόνο στους ανθρώπους οι άνδρες κάνουν «κοκορομαχίες» για χάρη μιας γυναίκας, τότε θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε, ότι αυτό ισχύει και για τα υπόλοιπα ζώα, με δύο λιοντάρια να δίνουν την απόλυτη μάχη μέχρι θανάτου.

Τα δύο αρσενικά λιοντάρια συναντήθηκαν και το θηλυκό... τα παρακολουθούσε, με τη μονομαχία τους να είναι ανάμεσα στις πιο άγριες που έχουμε δει, ενώ και το τέλος κρύβει μια μεγάλη έκπληξη, ενώ φοβερό είναι αυτό που κάνει ένα θηλυκό λιοντάρι πιάνοντας μια μικρή αντιλόπη.

Αμφότερα τα λιοντάρια δίνουν τεράστια μάχη και κάθε φορά, που ένας έμοιαζε να έχει πλεονέκτημα, ο άλλος έβρισκε τρόπο να αντιδράσει δυναμικά. Στο φινάλε, μην έχοντας κάποιος τελικά σαφές προβάδισμα, αποχώρησαν.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share