Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Λύγισε το κορμί της η Άννα Βίσση και θυμήθηκε τα νιάτα της: Χόρεψε τσιφτετέλι και τρέλανε τους πάντες (Video)

Το βίντεο έγινε viral

5 Δεκεμβρίου 2022 08:16
Λύγισε το κορμί της η Άννα Βίσση και θυμήθηκε τα νιάτα της: Χόρεψε τσιφτετέλι και τρέλανε τους πάντες (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άννα Βίσση εκτός από κορυφαία τραγουδίστρια είναι και πολύ καλή στο χορό. Πάνω στη πίστα απέδειξε πως μπορεί να χορεύει τόσο καλά τσιφτετέλι που τους άφησε όλους τους θαμώνες άφωνους, μεταξύ των οποίων και τον μουσικό της, ο οποίος φαίνεται πως την παρακολουθεί αποσβολωμένος.

Ο μπασίστας της έδειξε να την κοιτά με θαυμασμό και μάλιστα ένα ζουμ της κάμερας στο πρόσωπο του άνδρα, «πρόδωσε» το βλέμμα του που ήταν καρφωμένο πάνω στην τραγουδίστρια. H Άννα Βίσση πριν λίγες μέρες είχε εμφανιστεί στη σκηνή του «Barbarella Live Party». Με την ευκαιρία, δείτε το «καυτό» τσιφτετέλι της Ελένης Μενεγάκη.

Η τραγουδίστρια λικνίστηκε στη σκηνή και αποθεώθηκε σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok.

Νεαρή κοπέλα "γκρεμίζει" το διαδίκτυο με το τσιφτετέλι της

Μια γυναίκα που ξέρει να χορεύει τσιφτετέλι δεν έχει ανάγκη ούτε από πίστες, ούτε από τραπέζια ούτε από γαρύφαλλα. Αυτό ακριβώς μας απέδειξε αυτή η εντυπωσιακή κοκκινομάλλα που δίνει ένα... ρεσιτάλ χορού στο σαλόνι του σπιτιού της.

Η κοπέλα κατάφερε μέσα σε μόλις 3 λεπτά και δείχνοντας τις απίστευτες χορευτικές τις ικανότητες να κάνει όλο το διαδίκτυο να παραληρεί, με αποτέλεσμα να μη μπορεί κανείς να πάρει τα μάτια του από πάνω της μιας και τα αισθησιακά της λικνίσματα είναι κάτι το μοναδικό.

Το βίντεο στο Youtube έχει 119.591 προβολές και μόλις το δείτε θα καταλάβετε και το λόγο. Ωστόσο, εκτός από το χορό της κοκκινομάλλας, δείτε εδώ το απόλυτο θηλυκό των 90s να "κολάζει" με το τσιφτετέλι της!

Τσιφτετέλι «κόλαση»: Εκρηκτικές ξανθιές χορεύουν και «γκρεμίζουν» το πλατό

Τσιφτετέλι «κόλαση»: Σε μία από τις εκπομπές του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" δύο παρουσίες ήταν αυτές που τράβηξαν τα βλέμματα και συζητήθηκαν πολύ. Ο λόγος για τη Τζένη Μελιτά και τη Μαντώ Γαστεράτου.

Οι δυο εκρηκτικές και καυτές κοπέλες σηκώθηκαν να χορέψουν τσιφτετέλι και κανείς δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω τους! Στην ίδια πίστα βέβαια φωτιά είχε βάλει και η Αθηνά Οικονομάκου με ένα καυτό τσιφτετέλι. Το λίκνισμα των δύο άκρως αισθησιακών και καλλίγραμμων κυριών και η άνεση τους ήταν ένα μοναδικό θέαμα που πραγματικά μοίρασε εγκεφαλικά!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share