Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

Υποπτευόταν τη γυναίκα του και έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι - «Μούδιασε» όταν αντίκρισε τι έκανε στο παιδί τους (Video)

Δεν πήγαινε το μυαλό του...

5 Δεκεμβρίου 2022 07:33
Υποπτευόταν τη γυναίκα του και έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι - «Μούδιασε» όταν αντίκρισε τι έκανε στο παιδί τους (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας άνδρας ο οποίος υποψιαζόταν ότι η σύζυγός του χτυπάει το μικρό αγοράκι τους αποφάσισε να βάλει κρυφή κάμερα στο σπίτι για να διαπιστώσει εάν οι φόβοι του ήταν βάσιμοι. Την ίδια ώρα, ένας άλλος σύζυγος έμεινε...κάγκελο όταν διαπίστωσε πως τον απατά η γυναίκα του.

Η κάμερα όντως έδειξε αυτό που φοβόταν και το βίντεο κάνει αυτές τις μέρες το γύρο του διαδικτύου. Ο ανήσυχος σύζυγος είχε εγκαταστήσει τις κάμερες ασφαλείας σε όλους τους χώρους του σπιτιού τους στην Ινδία μετά τη συνεχή ύποπτη συμπεριφορά της γυναίκας του προς το παιδί τους, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail.

Όμως αντί να τον ηρεμήσει και να του διώξει το άγχος, το βίντεο επιβεβαίωσε με το χειρότερο τρόπο όσα υποπτευόταν και αποδείχθηκε πως δυστυχώς είχε δίκιο.

Στο λίγων δευτερολέπτων βίντεο φαίνεται η γυναίκα να ταρακουνάει και να χαστουκίζει το μικρό αγοράκι σε ένα δωμάτιο του σπιτιού!

Αρχικά φαίνεται να παίζει μαζί του, αλλά σε λίγα δευτερόλεπτα το αρπάζει με δύναμη και το σπρώχνει βίαια προς τα μπροστά. Τότε αρχίζει να το χαστουκίζει κατ’ επανάληψη στην πλάτη.

Το μωράκι παραμένει ακίνητο καθώς εκείνη το χτυπάει γεγονός που υποδεικνύει, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ότι έχει συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές.

Όταν σταματάει για λίγο είναι μόνο για να φτιάξει τα βραχιόλια της και στη συνέχεια εξακολουθεί να το τραντάζει και να το σπρώχνει με βία. Το αρπάζει ακόμη από το λαιμό λίγα δευτερόλεπτα πριν σταματήσει το κλιπ.

Όπως είναι φυσικό, το βίντεο έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις ενώ δεν είναι γνωστά τα στοιχεία της γυναίκας και τι ακολούθησε μετά το συγκεκριμένο περιστατικό.

Μάλιστα, στο βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στο Youtube υπάρχει περιορισμός λόγω ηλικίας, λόγω της σκληρότητας των πράξεων της μητέρας.

Δείτε το βίντεο

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share