Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κορμί αγαλματένιο και λίκνισμα θανατηφόρο: Το καυτό τσιφτετέλι της Ελένης Μενεγάκη που έβαλε "φωτιά" στο πλατό

Κόλασε κόσμο και κοσμάκη!

4 Δεκεμβρίου 2022 09:05
Κορμί αγαλματένιο και λίκνισμα θανατηφόρο: Το καυτό τσιφτετέλι της Ελένης Μενεγάκη που έβαλε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με ανεβασμένη διάθεση εμφανίστηκε σε παλαιότερη εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη η οποία ξεσήκωσε το κοινό της χορεύοντας τσιφτετέλι κατά τη διάρκεια της ενότητας της μαγειρικής. Με την ευκαιρία, δείτε το καυτό τσιφτετέλι δύο φίλων που αναστέναξε το You Tube.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια Μενεγάκη ζήτησε από τον Γιώργο Τσούλη να ετοιμάσει μια συνταγή για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Όχι όμως μια απλή αλλά μια ειδικά σχεδιασμένη ώστε να γίνει εύκολα από μία γυναίκα, αλλά και την ίδια, στο σπίτι της ώστε να ικανοποιηθεί εκείνη και όσοι θελήσει να ευχαριστήσει.

Δείτε το τσιφτετέλι της Ελένης Μενεγάκη στο Athensmagazine.gr:

Αναστέναξαν τα κλαρίνα: Το σόλο τσιφτετέλι ξανθιάς καλλονής θα σας κάνει να "τρελαθείτε" με το λίκνισμά της (Video)

Αναστέναξαν και τα κλαρίνα με το σόλο τσιφτετέλι μιας ξανθιάς καλλονής, η οποία θα σας κάνει να "τρελαθείτε" με το λίκνισμά της! Το βίντεο με τη σαγηνευτική παράσταση έχει συγκεντρώσει 1,2 εκ. προβολές στο Facebook και 455 σχόλια!

Μετά το αισθησιακό τσιφτετέλι ξανθιάς γυναίκας στον Νίκο Βέρτη, θα σας παρουσιάσουμε μια όμορφη κοπέλα, με το όνομα Γωγώ Ρωμαίου, η οποία σηκώθηκε σε μια εκδήλωση και ξετρέλανε τους πάντες με τις χορευτικές κινήσεις της. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, όλοι όσοι βρίσκονταν εκεί σάστισαν, καθώς το λίκνισμά της ήταν τρομερό.

Δείτε το βίντεο παρακάτω και θα καταλάβετε:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share