Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αναστέναξαν τα κλαρίνα: Το σόλο τσιφτετέλι ξανθιάς καλλονής θα σας κάνει να "τρελαθείτε" με το λίκνισμά της (Video)

Το βίντεο με τη σαγηνευτική παράσταση έχει συγκεντρώσει 1,2 εκ. προβολές στο Facebook και 455 σχόλια

3 Δεκεμβρίου 2022 07:28
Αναστέναξαν τα κλαρίνα: Το σόλο τσιφτετέλι ξανθιάς καλλονής θα σας κάνει να
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αναστέναξαν και τα κλαρίνα με το σόλο τσιφτετέλι μιας ξανθιάς καλλονής, η οποία θα σας κάνει να "τρελαθείτε" με το λίκνισμά της! Το βίντεο με τη σαγηνευτική παράσταση έχει συγκεντρώσει 1,2 εκ. προβολές στο Facebook και 455 σχόλια!

Μετά το αισθησιακό τσιφτετέλι ξανθιάς γυναίκας στον Νίκο Βέρτη, θα σας παρουσιάσουμε μια όμορφη κοπέλα, με το όνομα Γωγώ Ρωμαίου, η οποία σηκώθηκε σε μια εκδήλωση και ξετρέλανε τους πάντες με τις χορευτικές κινήσεις της. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, όλοι όσοι βρίσκονταν εκεί σάστισαν, καθώς το λίκνισμά της ήταν τρομερό.

Δείτε το βίντεο παρακάτω και θα καταλάβετε:

Παρέλυσε το σύμπαν: Κορίτσαροι χορεύουν τσιφτετέλι με καυτά μίνι και προκαλούν πανικό

Τον απόλυτο "πανικό" έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο το αισθησιακό τσιφτετέλι δύο κοριτσιών που κάνει τη γη να "τρίζει".

Το Youtube βρίθει από βίντεο που είναι τραβηγμένα σε νυχτερινά μαγαζιά, άλλα με κάποιον τραγουδιστή και άλλα με θαμώνες που χορεύουν και τρελαίνουν κόσμο, δείτε εδώ το τσιφτετέλι "κόλαση" μιας 40αρας. Ένα τέτοιο βίντεο είναι και αυτό που ανακαλύψαμε σήμερα που μπορεί να είναι τραβηγμένο λίγα χρόνια πριν αλλά οι προβολές του συνεχίζουν να ανεβαίνουν κατακόρυφα και τα κορίτσια με τα άκρως αποκαλυπτικά τους μίνι να μοιράζουν απανωτά εγκεφαλικά.

Δείτε εδώ τον αισθησιακό χορό τους:

Τρέλανε τον γαμπρό: Το "κολασμένο" τσιφτετέλι μιας νύφης που άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό

Κανείς δεν υπολόγισε τα βλέμματα των καλεσμένων, ποσό μάλλον η νύφη η οποία έβαλε φωτιά στην πίστα χορεύοντας μπροστά στον γαμπρό τσιφτετέλι. Με την ευκαιρία, δείτε το απίθανο τσιφτετέλι νύφης που...ισοπέδωσε τον γαμπρό στο γάμο.

Ενα ξεχωριστό δώρο, ή ακριβέστερα έκπληξη επεφύλασσε τολμηρή νύφη στη δεξίωση του γάμου της στον τυχερό γαμπρό. Αφού τον ανέβασε στην πίστα, έβγαλε το νυφικό της και άλλαξε σε καταλληλότερη αμφίεση για να του αφιερώσει ένα τσιφτετέλι «φωτιά» που θα ζήλευαν πολλές επαγγελματίες χορεύτριες.

Μετά την αρχική παγωμάρα γαμπρός και καλεσμένοι έδειξαν να απολαμβάνουν το θέαμα και καταχειροκρότησαν την πρωταγωνίστρια της ημέρας.

Δείτε το τσιφτετέλι που έκλεψε τις εντυπώσεις στον γάμο

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share