Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Συγκίνηση με 94χρονο παππού που συνόδευσε την εγγονή του νύφη στο γάμο της - 2 μέρες μετά συνέβη κάτι το τραγικό

Απίστευτη ιστορία!

2 Δεκεμβρίου 2022 18:23
Συγκίνηση με 94χρονο παππού που  συνόδευσε την εγγονή του νύφη στο γάμο της - 2 μέρες μετά συνέβη κάτι το τραγικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Oι καλεσμένοι, αλλά και ο γαμπρός συγκινήθηκαν με την εικόνα της συνοδείας της νύφης. Παππούς 94 ετών: Πρόκειται για έναν παππού, ο οποίος συνόδευσε την εγγονή του στο γάμο της. Πολλοί έβαζαν στοίχημα πως δεν θα τα κατάφερνε, όμως, ο ίδιος το έπραξε και έφυγε από τη ζωή μετά από δύο ημέρες. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκλαψαν.

Στο βίντεο που βρίσκεται παρακάτω μπορείτε να δείτε τον παππού, ο οποίος ήταν συνοδός στην εγγονή, η οποία θα παντρευόταν τον καλό της στην εκκλησία. Οι καλεσμένοι, αλλά και ο γαμπρός συγκινήθηκαν με την εικόνα της συνοδείας της νύφης, που ήταν ο παππούς της. Επίσης, μετά από δύο ημέρες, ο Bronislaw Grom Karwowski, έφυγε από τη ζωή.

Οι Ναζί συνέλαβαν τον Bronislaw Grom Karwowski στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Όμως, ο Bronislaw κατάφερε να δραπετεύσει από τους Ναζί, οι οποίοι είχαν σαν έδρα την Πολωνία. Όμως, ο ίδιος δεν σώθηκε. Το 1948 ο ίδιος συνελήφθη ξανά και καταδικάστηκε. Έπρεπε να εκτίσει ποινή φυλάκισης χρονικής περιόδου δέκα ετών. Έπειτα, βραβεύτηκε με «το Σταυρό του Ιππότη του Τάγματος της Αναγέννησης της Πολωνίας» και όχι μόνο.

Ο Bronislaw Grom Karwowski συνόδευσε την εγγονί του στην εκκλησία. Όμως, μετά από δύο ημέρες, πραγματοποίησε το μεγάλο ταξίδι…

Το βίντεο από την τελετή του γάμου της εγγονής του Bronislaw Grom Karwowski, Joanna, ο οποίος τη συνόδευσε στην εκκλησία για να παντρευτεί!

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Αυτός ο παππούς κάθεται δίπλα στη χειρουργημένη εγγονή του - Αυτό που κάνει θα σας κάνει να "λυγίσετε"

Χαμός σε γάμο: Νύφη ζήτησε από τον άντρα της να αγκαλιάσει «μία τελευταία φορά» τον πρώην της

Άφωνο άφησε μια νύφη τον άνδρα της, όταν την ώρα του γάμου τους ζήτησε την άδειά του για να αγκαλιάσει τον πρώην φίλο της «μια τελευταία φορά». Επίσης, μια πανέμορφη νύφη, έκανε κάτι τόσο ξεχωριστό στο γαμπρό, που προκάλεσε τα δάκρυα χιλιάδων ανθρώπων που παρακολούθησαν το βίντεο του γάμου τους.

Η γυναίκα, γνωστή ως @mayangkumay στο TikTok, μοιράστηκε ένα βίντεο που τράβηξε ένας καλεσμένος στη δεξίωση του γάμου τους, ο οποίος πιστεύεται ότι έγινε στη Μαλαισία.

Στο βίντεο φαίνεται η νύφη και ο γαμπρός να χαιρετούν τους καλεσμένους τους, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο πρώην της νύφης.

Ο άνδρας περπατά μέχρι το ζευγάρι για να τους συγχαρεί για τον γάμο τους, στοχεύοντας να σφίξει το χέρι της νύφης, αλλά εκείνη έχει κάτι άλλο στο μυαλό της. Αντί να δώσει το χέρι της στον πρώην της, γυρίζει στον γαμπρό και τον ρωτάει: «Μπορώ να τον αγκαλιάσω άλλη μία φορά;», δείχνονται με το δάχτυλό της τον αριθμό ένα.

Καθώς ο γαμπρός τής κάνει νόημα δίνοντάς της το «ΟΚ», εκείνη τυλίγει τα χέρια της γύρω από τον πρώην της, κάνοντάς τον μια ζεστή αγκαλιά και χαϊδεύοντας τρυφερά την πλάτη του. Στη συνέχεια, ο πρώην πηγαίνει να σφίξει το χέρι του συζύγου, ο οποίος επίσης τον αγκαλιάζει.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share