Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κρυφή κάμερα δείχνει παππού με αλτσχάιμερ τη στιγμή που βλέπει το δισεγγονάκι του - Μετά από χρόνια συμβαίνει κάτι μαγικό!

Απίστευτο!

2 Δεκεμβρίου 2022 07:28
Κρυφή κάμερα δείχνει παππού με αλτσχάιμερ τη στιγμή που βλέπει το δισεγγονάκι του - Μετά από χρόνια συμβαίνει κάτι μαγικό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα συγκινητικό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου όπου ένας παππούς με Αλτσχάιμερ βιώνει κάτι μοναδικό όταν βλέπει το δισέγγονό του.

Το πόση μαγική δύναμη μπορεί να κρύβει ένα μωρό είναι πραγματικά απίστευτο. Και αυτό, αποδεικνύεται περίτρανα στην περίπτωση ενός παππού που βλέπει για πρώτη φορά το δισεγγονάκι του. Όπως περιγράφει η μητέρα του μωρού, ο παππούς της είναι 94 ετών, πάσχει από Αλτσχάιμερ και είχε πολλούς μήνες να μιλήσει.

«Όταν όμως του έφερα το 6 μηνών κοριτσάκι μου, συνέβη κάτι μαγικό: Ζωντάντεψε τόσο πολύ με τρόπο που είχα χρόνια να δω. Ήταν μία υπέροχη στιγμή που δεν θα ξεχάσω το ποτέ. Το μωρό μου και η μουσική ήταν φάρμακο για τον παππού μου. Κάθε φορά που τη βλέπει αλλάζει. Είναι υπέροχο», περιγράφει η μαμά.

Η τύχη δεν ήταν με το μέρος της: Νοσοκόμα «πιάστηκε» από κρυφή κάμερα να χτυπάει γιαγιά - Δε φαντάζεστε τι της έκανε (Video)

Είναι από τις στιγμές που εύχεσαι να μην γίνουν ποτέ… αλλά φοβάσαι… Η 46χρονη νοσοκόμα Stacey George, πιάστηκε στην κρυφή κάμερα να χτυπάει και να φέρεται άσχημη στην 78χρονη γιαγιά η οποία πάσχει από γεροντική άνοια και δεν μπορεί ούτε να προστατεύσει τον εαυτό της, αλλά και ούτε να πει στην κόρη της όσα της κάνει η κυρία που έχει προσληφθεί για να την προσέχει.

Για καλή τύχη της ηλικιωμένης, η κόρη της που προσέλαβε τη νοσοκόμα είχε τοποθετήσει στο δωμάτιο κρυφή κάμερα και είδε άφωνη στο βίντεο την 46χρονη να χτυπά τη μητέρα της και μετά να της τραβάει και την κουβέρτα την οποία είχε στα πόδια της για να ζεσταθεί!

Την αποκάλυψη έκανε η βρετανική Daily Mail δημοσιεύοντας το επίμαχο βίντεο. Την ίδια στιγμή, στα...πράσα πιάστηκε και μια άλλη αποκλειστική που κακοποιούσε ηλικιωμένη.

Η κρυφή κάμερα αποκάλυψε τη φρικτή αλήθεια - «Κόκκαλο» η νταντά που άκουσε τον περίεργο θόρυβο (Video)

Νταντά άκουσε έναν θόρυβο στην κουζίνα και πήγε να δει τι συμβαίνει. Η κάμερα του σπιτιού αποκάλυψε την εφιαλτική αλήθεια. Επίσης, μια σοκαριστική εικόνα έκανε το γύρο του διαδικτύου με μια κάμερα να έχει καταγράψει το φάντασμα ενός μικρού παιδιού!

Ο David William και η σύζυγός του, Magdalene είναι ένα νεαρό ζευγάρι από την Καλιφόρνια που ζουν σε μία ήρεμη γειτονιά με τον μόλις δύο χρονών γιο τους, Josh. Και οι δύο δουλεύουν πολύ, και έτσι προσέλαβαν νταντά για να φροντίζει τον γιο τους όσοι αυτοί είναι στην εργασία τους.

Ο David είναι μεσίτης και η Magdalene δικηγόρος, οπότε το πρόγραμμά τους δεν τους επιτρέπει να περνούν όσο χρόνο θέλουν με τον γιο τους. Όμως, έψαχναν καιρό μία γυναίκα για τη φροντίδα του γιου τους και όταν βρήκαν την Elizabeth ήξεραν ότι αυτή είναι η νταντά τους.

Ευγενική, γλυκιά με τα παιδιά και υπεύθυνη, η Elizabeth ήταν η ιδανική επιλογή. Και αυτό επιβεβαιώθηκε και μετά με τον πιο αναπάντεχο τρόπο… Είχαν περάσει αρκετές εβδομάδες από τότε που η νεαρή άρχισε να δουλεύει στο σπίτι του ζευγαριού. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι που μία μέρα έγινε κάτι περίεργο που κίνησε τις υποψίες της νταντάς.

Ακούστηκε ένα δυνατό χτύπημα πόρτας και βήματα από την κουζίνα. Ήξερε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να είναι οι γονείς του μικρού Josh αφού εκείνες τις ώρες δούλευαν ακόμα. Αμέσως, εκείνη άρπαξε το παιδί που ήταν εκεί και βγήκαν από άλλη πόρτα έξω από το σπίτι. Βρήκε καταφύγιο στο σπίτι των γειτόνων από όπου και πήρε τηλέφωνο την Αστυνομία.

Οι κάμερες ασφαλείας του σπιτιού αποκάλυψαν αργότερα ότι η Elizabeth λειτούργησε σωστά και κατάφερε να αποφύγει να πάθει κάτι κακό είτε εκείνη είτε το μωρό. Ένας άγνωστος νεαρός άνδρας διέρρηξε το σπίτι και άρχισε να ψάχνει για λεφτά ή πολύτιμα άλλα αντικείμενα.

Χάρη στην άμεση αντίδραση της νταντάς, ο μικρός Josh δεν διέτρεξε κανέναν κίνδυνο. Η Αστυνομία είναι τώρα πολύ κοντά στο να βρει τον δράστη.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share