Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τρέλανε τον γαμπρό: Το "κολασμένο" τσιφτετέλι μιας νύφης που άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό

Απίστευτο!

30 Νοεμβρίου 2022 07:36
Τρέλανε τον γαμπρό: Το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κανείς δεν υπολόγισε τα βλέμματα των καλεσμένων, ποσό μάλλον η νύφη η οποία έβαλε φωτιά στην πίστα χορεύοντας μπροστά στον γαμπρό τσιφτετέλι. Με την ευκαιρία, δείτε το απίθανο τσιφτετέλι νύφης που...ισοπέδωσε τον γαμπρό στο γάμο.

Ενα ξεχωριστό δώρο, ή ακριβέστερα έκπληξη επεφύλασσε τολμηρή νύφη στη δεξίωση του γάμου της στον τυχερό γαμπρό. Αφού τον ανέβασε στην πίστα, έβγαλε το νυφικό της και άλλαξε σε καταλληλότερη αμφίεση για να του αφιερώσει ένα τσιφτετέλι «φωτιά» που θα ζήλευαν πολλές επαγγελματίες χορεύτριες.

Μετά την αρχική παγωμάρα γαμπρός και καλεσμένοι έδειξαν να απολαμβάνουν το θέαμα και καταχειροκρότησαν την πρωταγωνίστρια της ημέρας.

Δείτε το τσιφτετέλι που έκλεψε τις εντυπώσεις στον γάμο

Φοράει μόνο το μπλουζάκι της: 28χρονη κοπέλα χορεύει τσιφτετέλι και «ρίχνει» το διαδίκτυο (Video)

Ανακαλύψαμε το τσιφτετέλι που έριξε το διαδίκτυο! Μια νεαρή κοπέλα, στο ίδιο της το σπίτι, μας δείχνει τις χορευτικές της δεξιότητες και κάνει όλους τους χρήστες να παραληρούν. Το βίντεο στο Youtube έχει 13.930 προβολές!

Εντοπίσαμε το τσιφτετέλι μιας κοπέλας, η οποία από όσο φαίνεται το κατέχει πολύ! Χόρεψε αισθησιακό τσιφτετέλι απλά και μόνο με το μπλουζάκι της, που αναδεικνύει το κορμί της!

Κι επειδή ξέρουμε, πόσο σας αρέσουν τα βιντεάκια με τους χορούς, δείτε εδώ 2 γυναίκες που "κολάζουν" το διαδίκτυο με το τσιφτετέλι τους.

Ίσως ένα από τα πιο καυτά τσιφτετέλια που έχουμε δει. Δεν έχουμε πολλά να πούμε απλά δείτε το βίντεο παρακάτω.

Σημείωση: Για να δείτε το βίντεο πρέπει να είστε άνω των 18.

Κρητικιά χορεύει τσιφτετέλι και "τρελαίνει" τους πάντες - Το βίντεο έχει 4.631.909 προβολές!

Μια γυναίκα "κόλαση" χόρεψε ένα τσιφτετέλι και "τρέλανε" τους πάντες! Το βίντεο που βρήκαμε στο Youtube, έχει 4.631.909 προβολές!

Πρόκειται για μια Κρητικιά γυναίκα με... αψεγάδιαστο σώμα!

Ο λόγος για την Αγγελίνα Ματαλιωτάκη. Το μοντέλο, είχε βρεθεί πριν χρόνια, και συγκεκριμένα το 2014, στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου και όπως είναι λογικό, χόρεψε, όπως είχε κάνει και η Ράνια Κωστάκη!

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, η Αγγελίνα Ματαλιωτάκη, σηκώθηκε και αναστάτωσε τους πάντες μέσα στο πλατό, ενώ στην παρέα της, προστέθηκε και ο... Σωτήρης Καλυβάτσης.

Δείτε το καταπληκτικό τσιφτετέλι της στο παρακάτω βίντεο:

Γυναίκα "τρελαίνει" με το τσιφτετέλι της όλο το διαδίκτυο - To βίντεο έχει 639.693 προβολές

Τα έσπασε όλα μια γυναίκα με το... τσιφτετέλι της! Το βίντεο στο Youtube έχει πάρει "φωτιά" και έχει 639.693 προβολές! Θα... "τρελαθείτε΄"!

Ο λόγος για την Αναστασία Δρακά, η οποία στο παρελθόν είχε χορέψει ένα τέλειο τσιφτετέλι στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά", όπως και η Ευαγγελίας Πλατανιώτη που έκανε το ανδρικό κοινό να ζητήσει... βοήθεια!

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, η Αναστασία Δρακά ανέβηκε μέχρι και στο τραπέζι, ενώ μάλιστα καταχειροκροτήθηκε απ' όσους βρίσκοντας στο πλατό.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share