Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Ξόρκισε το κακό" η Μπέττυ Μαγγίρα: Χόρεψε ζεϊμπέκικο και μεράκλωσε όλο το πάνελ

Πέταξε τα τακούνια και ξυπόλυτη έσερνε βαριά τα βήματά της

30 Νοεμβρίου 2022 07:24
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μπέττυ Μαγγίρα αποφάσισε να πάει κόντρα σε όσα της συνέβησαν το τελευταίο διάστημα και να το ρίξει στον χορό.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Συγκινημένη η Μπέττυ Μαγγίρα: «Το σπουδαίο με εσένα είναι...»

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής "Ποιος είναι πρωινιάτικα;" αρκετά ψύχραιμη αλλά φανερά στεναχωρημένη, ότι της έκλεψαν το αμάξι. Θέλοντας λοιπόν να διακωμωδίσει την κατάσταση, το έριξε στον χορό.

Κατά τη διάρκεια λοιπόν της εκπομπής, η Μπέττυ Μαγγίρα που συνηθίζει να τα κάνει αυτά λόγω του αυθορμητισμού της, πέταξε τα τακούνια της και άρχισε να χορεύει ένα βαρύ, σωστό ζεϊμπέκικο.

Δείτε τον χορό της Μπέττυς Μαγγίρα

Έσκασαν τα ευχάριστα για τη Μπέττυ Μαγγίρα: «Είμαι πολύ χαρούμενη...»

Χαρούμενη εμφανίστηκε η Μπέττυ Μαγγίρα στον «αέρα» της εκπομπής της, «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open, το πρωί της Δευτέρας (19/09) αφού βρέθηκε το αυτοκίνητό της, το οποίο της είχαν κλέψει πριν από μια εβδομάδα.

«Εγώ θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική αστυνομία γιατί το αυτοκίνητό μου βρέθηκε. Είμαι πολύ χαρούμενη, το περιμένουμε να έρθει. Δεν βρέθηκε στην Αττική. Δε χρειάζεται να πω, πώς, γιατί και πού. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν στο να βρεθεί το αυτοκίνητό μου» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα και ενημέρωσε με αυτόν τον τρόπο τους τηλεθεατές πως βρέθηκε το αυτοκίνητό της.

Η Μπέττυ Μαγγίρα, την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου είχε ενημερώσει σχετικά για την κλοπή του οχήματος. Χαρακτηριστικά είχε πει στον «αέρα»: «Τρίτη και 13 σήμερα. Χθες τράκαρα το αυτοκίνητο στη γκαραζόπορτα, το θυμάστε; Σήμερα το πρωί κατεβαίνω κάτω από το σπίτι και το αυτοκίνητο απλά έλειπε. Πάει το αυτοκίνητο, πάει το πουλί, το χελιδόνι. Μόνη έχω μείνει εδώ πέρα. Έρχεται ένα λεωφορείο έμαθα από το μετρό, ή ένα ηλεκτρικό πατίνι. Χρησιμοποίησε και το e-pass μου, θέλω να σας πω. Καμία τσίπα. Είναι σοκαριστικό το γεγονός, να κοιτάς και να κοιτάς και να λες αποκλείεται, κάποιος μου κάνει πλάκα».

Δείτε το βίντεο

«Του στέλνουν γυμνές φωτογραφίες με...» - «Βόμβα» της Μπέττυς Μαγγίρα για το γάμο με τον Δημήτρη Μάζη

Η Μπέττυ Μαγγίρα είναι γνωστή, μεταξύ άλλων, και για το γάμο της με τον Δημήτρη Μάζη, με τους δύο να είναι μαζί από το 2002 και να συνεχίζουν έως σήμερα, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας το 2009 και αποκτώντας δύο κόρες.

Για την πρόταση γάμου η Μπέττυ Μαγγίρα, για την οποία υπάρχουν εξελίξεις τηλεοπτικά, είπε: «Κανονική πρόταση γάμου, απ’ αυτές που ο άλλος πέφτει στα γόνατα και σου προσφέρει το δαχτυλίδι, δεν έγινε ποτέ. Ετοιμαζόμασταν να πάμε διακοπές στην Πάτμο και όπως μάζευα τα πράγματά μας μου λέει «σου πήρα ένα δώρο». Ανοίγω το κουτί και βλέπω το μονόπετρο. «Αυτό το δαχτυλίδι το προσφέρουν σε συγκεκριμένες περιπτώσεις», του λέω. Ο Δημήτρης περισσότερο μου το έδωσε γιατί φοβόταν μην το χάσει. Από εκεί και πέρα θεώρησε εντελώς περιττό να με ρωτήσει αν θέλω να τον παντρευτώ. Δηλαδή, εγώ το «I do» δεν το είπα ποτέ. Αφού μου έδωσε το δαχτυλίδι, θεώρησε δεδομένο ότι το είχαμε επισημοποιήσει κιόλας».

Η Μπέττυ Μαγγίρα έχει πει για το γάμο της: «Προσπαθούμε να ξεκλέβουμε χρόνο για να κάνουμε πράγματα οι δυο μας. Τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα θα βγούμε ραντεβού και θέλουμε να γίνεται πιο συχνά. Πολλές φορές η ρουτίνα και η καθημερινότητα δεν σου επιτρέπουν να αφιερώσεις χρόνο για τον σύντροφό σου. Εμείς επιδιώκουμε να βγαίνουμε ραντεβού είτε για να πάμε στο θέατρο είτε για να πάμε για φαγητό ή ποτό και θεωρώ ότι όλα τα ζευγάρια πρέπει να το κάνουν, γιατί έτσι μπορούν να κρατήσουν τη φλόγα αναμμένη.Δεν πρόκειται να βγω έξω άβαφη. Θα μακιγιαριστώ, θα ντυθώ, θα βάλω τις γόβες μου. Μου αρέσει να είμαι ωραία, πρώτα για εμένα και μετά και για τον άντρα μου. Εντάξει, δεν φοράω και τακούνια μέσα στο σπίτι, αλλά θέλω να με βλέπει ο Δημήτρης περιποιημένη».

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share