Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023

Ανατριχίλα με το ζεϊμπέκικο Έλληνα φαντάρου - Μετρά πάνω από 8 εκατ. προβολές! (Video)

«Γκρέμισε» τη σκηνή

28 Νοεμβρίου 2022 08:26
Ανατριχίλα με το ζεϊμπέκικο Έλληνα φαντάρου  - Μετρά πάνω από 8 εκατ. προβολές! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το κοινό ενθουσιασμένο αρχίζει να χειροκροτεί ρυθμικά, ενώ εμφανίζεται στην άκρη της σκηνής ένας φαντάρος που ζητά από την τραγουδίστρια που είναι η Χαρούλα Αλεξίου να ανέβει να χορέψει ζεϊμπέκικο!

Εκείνη με ένα νεύμα τον προσκαλεί και τότε ξεκινούν οι δυο τους να χορεύουν ζεϊμπέκικο, ο φαντάρος με τον κλασσικό ελληνικό μάγκικο τρόπο και η Αλεξίου να τον υποστηρίζει με τον Ελληνοπρεπή κλασσικό της τρόπο!

Η σκηνή που διαδραματίζεται είναι τόσο όμορφη και ξεχειλίζει από το αντάμωμα των πρωταγωνιστών που θυμίζει Αρχαία Τραγωδία ,σαν να είναι ο Χορός των Ελλήνων Πολεμιστών πριν την Μάχη!

Το «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας » γράφτηκε από το μεγάλο Μάνο Λοΐζο για την ταινία «Ευδοκία » του Αλέξη Δαμιανού το 1971. Αναμφισβήτητα είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες ελληνικές μελωδίες. Παράλληλα, ίσως αυτό που θα δείτε στο βίντεο είναι το κορυφαίο και πιο μάγκικο ζεϊμπέκικο όλων των εποχών, έχοντας ξεπεράσει τις 5 εκατομμύρια προβολές.

Αποθεωτικό ζεϊμπέκικο πεθεράς σε γάμο - «Βάζει τα γυαλιά» στον γαμπρό χορεύοντας Πασχάλη Τερζή!

Σε ένα γάμο έχουμε δει γαμπρούς και κουμπάρους να χορεύουν ζεϊμπέκικο, αλλά ποτέ δεν περιμέναμε ότι και μια πεθερά μπορεί να τα καταφέρει το ίδιο καλά.

Η πεθερά φαίνεται να γιορτάζει τον γάμο του παιδιού της, και το αποδεικνύει με ένα ανεβαστικό ζεϊμπέκικο που έκανε τους πάντες να την χειροκροτήσουν. Οι γυναίκες μπορούν να φανούν αντάξιες και να χορέψουν ζεϊμπέκικο με το ίδιο πάθος, όπως μας απέδειξε και αυτή εδώ η κοπέλα. Δείτε την πεθερά να χορεύει και θα μείνετε άφωνοι:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share