Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έπεσε στα γόνατα και την καμάρωσε: Το ζεϊμπέκικο της νύφης που τρέλανε τους πάντες (Video)

Κόλασε τον κόσμο!

26 Νοεμβρίου 2022 08:59
Έπεσε στα γόνατα και την καμάρωσε: Το ζεϊμπέκικο της νύφης που τρέλανε τους πάντες (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στους γάμους είναι σύνηθες το ζεϊμπέκικο να το χορεύει ο γαμπρός. Η νύφη αποφάσισε να αλλάξει το κατεστημένο και να ρίξει μια ζεϊμπεκιά. Παράλληλα, δείτε εδώ το βαρύ ζεϊμπέκικο της μητέρας της απόλυτης Ελληνίδας!

Η νύφη με το νυφικό της δεν διστάζει να χορέψει και να κάνει τον άνδρα της, που είναι πεσμένος μπροστά της και την χειροκροτεί, να την καμαρώσει. Φαίνεται, λοιπόν, ότι η νύφη έχει ξεχωριστές χορευτικές ικανότητες και είναι το ίδιο αξιόλογο με αυτό των ανδρών.

Ακολουθεί βίντεο, με τη νύφη να χορεύει ζεϊμπέκικο στο γλέντι από το γάμο της:

Το βαρβάτο ζεϊμπέκικο πασίγνωστου ηθοποιού που έκανε τα πατώματα να "ραγίσουν"

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, "Στην υγειά μας ρε παιδιά" έχει συνηθίσει σε χορούς που αφήνουν ιστορία και κυρίως σε ζεϊμπέκικα, δείτε εδώ ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζεϊμπέκικα που χόρεψε γοητευτικός ηθοποιός και "γκρέμισε το πλατό".

Το "έθιμο" των ζεϊμπέκικων που μένουν αξέχαστα τίμησε και πριν λίγο καιρό ο γνωστός ηθοποιός Αντώνης Αντωνίου που μόλις άκουσε το τραγούδι "Τα δυο σου χέρια πήρανε" που ερμήνευε ο Δημήτρης Μπάσης σηκώθηκε να χορέψει και έκανε τα πατώματα να... "ραγίσουν".

Ο ηθοποιός χόρεψε ένα βαρύ και αυθεντικό ζεϊμπέκικο που θύμισε άντρα παλαιάς κοπής και τα πιάτα και τα γαρύφαλλα έπεφταν βροχή στα πόδια του.

Δείτε εδώ το βαρύ ζεϊμπέκικο:

«Γκρέμισε» το στούντιο: Το μερακλήδικο ζεϊμπέκικο πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού - Απέσπασε το χειροκρότημα όλων!

Ποιος είπε πως το ζεϊμπέκικο είναι αποκλειστικό αντρικός χορός; Μέγα λαθος! Το ζεϊμπέκικο είναι ένας χορός που θέλει πάθος και ψυχή και το φύλο δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο. Για παράδειγμα, δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο μιας νεαρής κοπέλας που έχει τρελάνει το διαδίκτυο και ίσως τελικά πειστείτε!

Αυτό ακριβώς μας απέδειξε και η εντυπωσιακή ηθοποιός που χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο με τόσο πάθος που "γκρέμισε" το στούντιο. Ο λόγος για την Ματθίλδη Μαγγίρα που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά". Ενώ στην πίστα βρισκόταν η Μάγδα Πένδου και ερμήνευε το κομμάτι "μια ζωή μέσα στους δρόμους" η εντυπωσιακή ηθοποιός σηκώθηκε και χόρεψε ένα από τα πιο τίμια γυναικεία ζεϊμπέκικα της ελληνικής τηλεόρασης.

Δείτε το μοναδικό χορό της στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share