Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023

Πρώτος στον χορό ο βιολιστής Αντώνης Ματσάκης: Ο ασυναγώνιστος μαλεβιζιώτικος από τον μουσικό (video)

Εξαιρετικός χορευτής!

25 Νοεμβρίου 2022 11:29
Πρώτος στον χορό ο βιολιστής Αντώνης Ματσάκης: Ο ασυναγώνιστος μαλεβιζιώτικος από τον μουσικό (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εκτός από εξαιρετικός τραγουδιστής της Κρητικής παραδοσιακής μουσικής και βιολιστής ο Αντώνης Μαρτσάκης αποδείχθηκε και άριστος χορευτής. Συνδιασμός λοιπόν τρία σε ένα!

Μην χάσετε επίσης το εκρηκτικό τσιφτετέλι της Άννας Βίσση

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στην πλατφόρμα του TikTok, κρητικός μουσικός χόρεψε μαλεβιζιώτη σε γάμο και κατέπληξε τα πλήθη! Φορώντας την παραδοσιακή βράκα, με άσπρο πουκάμισο και καφέ στιβάνια ο Μαρτσάκης έπιασε πρώτος στο χορό και… «ξεδίπλωσε» τις χορευτικές του ικανότητες στην πίστα!

Το βίντεο ανάρτησε ο χρήστης της πλατφόρμας Βαρβάρα Σιαφάκα.

Μοιράζει «εγκεφαλικά» μέχρι σήμερα: Το απόλυτο θηλυκό των 90s χορεύει το πιο καυτό τσιφτετέλι και τρελαίνει κόσμο!

Ποιος δεν αποθέωσε τη Σαμπρίνα στα 90s; Ποιος δεν "αρρώστησε" από την ομορφιά της και το καλλίγραμμο κορμί της; Ακόμη και σήμερα όμως η εντυπωσιακή τραγουδίστρια "ανάβει φωτιές" με ένα άκρως αισθησιακό τσιφτετέλι.

Το βίντεο με το τσιφτετέλι της από το 2009 σαρώνει μέχρι και σήμερα στο διαδίκτυο. Μπορεί να μην σας έρχεται στο μυαλό αλλά μόλις την δεν γίνεται να μην την θυμηθείτε. Μάλιστα έχουμε βρει από την ίδια εκπομπή του ALTER το τσιφτετέλι της Κατερίνας Στικούδη από τα παλιά.

Ενώ στην πίστα βρισκόταν ο φίλος και συνάδελφος της Γιάννης Αποστολίδης, η Σαμπρίνα αποφάσισε να μας θυμίσει κάτι από τα παλιά και να μας χαρίσει ένα μοναδικό τσιφτετέλι. Η εικόνα της είναι χαρακτηριστική και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, ειδικά με αυτό το καυτό μίνι φόρεμα.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share