Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γαμπρός λέει στη νύφη «είμαστε μια τριμελής οικογένεια»! Γυρίζει το κεφάλι της και... (Video)

Έμεινε με το στόμα ανοιχτό!

22 Νοεμβρίου 2022 07:26
Γαμπρός λέει στη νύφη «είμαστε μια τριμελής οικογένεια»! Γυρίζει το κεφάλι της και... (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γαμπρός λέει στη νύφη «πλέον είμαστε μια τριμελής οικογένεια» και Mόλις αυτή γυρίζει το κεφάλι της βάζει τα κλάματα! Δεν είχε την παραμικρή ιδέα για αυτό που θα της έλεγε!

Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, ο γαμπρός ανακοίνωσε ότι είχε μια έκπληξη για την όμορφη νύφη, λέγοντας πως πλέον η οικογένεια αποτελούνταν από τρία άτομα. Ενώ, άφωνο άφησε μια νύφη τον άνδρα της, όταν την ώρα του γάμου τους ζήτησε την άδειά του για να αγκαλιάσει τον πρώην φίλο της «μια τελευταία φορά».

Η Jenna δεν είχε ιδέα για το τι είχε σχεδιάσει ο Jeff όταν σε μια ομιλία του κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης, είπε: «Είμαι λίγο αμήχανος, γιατί πρόκειται να σου κάνω μια μεγάλη έκπληξη. Αποφάσισα να σου κάνω ένα γαμήλιο δώρο. Είναι κάτι που θέλεις πολύ. Με χαρά σας ανακοινώνω ότι έχουμε ένα ακόμα μέλος στην οικογένειά μας.»

Δείτε στο βίντεο το όνειρο που έγινε πραγματικότητα γι’ αυτήν την τυχερή νύφη:

Γαμπρός διέκοψε τον γάμο και παραδέχτηκε την αγάπη του για άλλη γυναίκα - Η αντίδραση της νύφης... (Video)

Ένας γαμπρός διέκοψε τον γάμο και παραδέχτηκε την αγάπη του για μία άλλη γυναίκα με την αντίδραση της νύφης να σας σοκάρει. Αυτός ο γαμπρός μοιράστηκε τα συναισθήματά του και συγκίνησε πολύ κόσμο αν και δεν ήταν για την γυναίκα που παντρευόταν. Εκτός από την δέσμευσή του στην γυναίκα του, δεσμευόταν και προς την κόρη της, η οποία είναι μόλις 8 χρονών.

Αφού αντάλλαξε όρκους με την γυναίκα του, κοίταξε προς το μέρος της και της ζήτησε να πλησιάσει. Άρχισε να λέει όλα εκείνα που πίστευε πως θα έπρεπε να κάνει σαν πατέρας της. Επίσης, δύσκολα θα ξεχάσει μια 23χρονη όσα διαδραματίστηκαν την ημέρα του γάμου της καθώς ο γαμπρός είχε μια σοκαριστική ιδέα.

“Εάν ζητούσα κάτι από τον Θεό, θα ήταν να μου δώσει εσένα για κόρη. Θα ήμουν ο πιο περήφανος πατέρας στον κόσμο, αν είχα μία τόσο όμορφη, έξυπνη και μορφωμένη κόρη όπως εσύ.” Εκείνη χαμογέλασε με ένα πολύ πλατύ χαμόγελο.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αυτή την συγκινητική στιγμή:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share