Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ιστορία που σοκάρει: Νύφη είχε αμφιβολίες για το γάμο της, το εκμυστηρεύτηκε στη γιαγιά της και... - Το ανατρεπτικό τέλος

Ανατριχιαστική ιστορία

21 Νοεμβρίου 2022 07:24
Ιστορία που σοκάρει: Νύφη είχε αμφιβολίες για το γάμο της, το εκμυστηρεύτηκε στη γιαγιά της και... - Το ανατρεπτικό τέλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια νεαρή νύφη, έχει μεγάλες αμφιβολίες για την ημέρα του γάμου της και το εκμυστηρεύεται στη γιαγιά της. Ενώ, σε μία ακόμη σοκαριστική ιστορία μία νύφη την ημέρα του γάμου της φερόταν «τρελά» και αποφάσισε να πάει στο γιατρό. Μόλις κοίταξε το κεφάλι της... έμεινε «κάγκελο»!

Η γιαγιά της με σκοπό να την καθησυχάσει, μοιράζεται μαζί της τη δική της συγκινητική ιστορία, αλλά η μοίρα μιλάει τελευταία αφού η γιαγιά της χωρίς φυσικά να το γνωρίζει, αναφέρεται στον παππού του γαμπρού!

Πόσο μεγάλη έκπληξη είναι το τέλος! Αν και αυτή η ταινία έγινε το 2008, εξακολουθεί ακόμη να έχει τη δύναμη να αποκαταστήσει την πίστη για τη δύναμης της αγάπης!

Δείτε το βίντεο:

Ο γαμπρός «πάγωσε» όταν είδε την νύφη να απομακρύνεται την ώρα της τελετής - Μόλις πρόσεξε τα χέρια της πλάνταξε στο κλάμα

Ένας γάμος μπορεί να προσφέρει ουκ ολίγες συγκινήσεις και μια από αυτές έγινε σε μια τελετή, όπου ο γαμπρός πλάνταξε στο κλάμα, μόλις κατάλαβε το λόγο που η νύφη απομακρύνθηκε για λίγο.

Ο συγκεκριμένος γάμος στην πόλη Ντάμπλι στην πολιτεία της Τζόρτζια στις ΗΠΑ, είναι πραγματικά ξεχωριστός. Αν δει κανείς τη φωτογραφία, παρατηρεί ότι η νύφη απομακρύνεται από τον γαμπρό, και εκείνος μένει… σύξυλος.

Για μερικά δευτερόλεπτα στέκεται αμήχανος. Νομίζει ότι η μέλλουσα σύζυγός του, θέλει να του πει κάτι δυσάρεστο. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι εκείνη έκρυβε για καιρό ένα μυστικό. Δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να πει στον μέλλοντα σύζυγό της, ότι θα του τραγουδούσε ένα τραγούδι που τους έφερε για πάντα μαζί.

Δείτε όμως τα χέρια της… Ο γαμπρός είναι κωφός, και η νύφη του εκφράζει την αγάπη της και στη νοηματική. Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές σε γάμο που έχετε δει ποτέ, με μια άλλη τραγική ιστορία να γίνεται γνωστή.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share