Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αποθεωτικό ζεϊμπέκικο πεθεράς σε γάμο - «Βάζει τα γυαλιά» στον γαμπρό χορεύοντας Πασχάλη Τερζή!

Απολαύστε την!

20 Νοεμβρίου 2022 09:57
Αποθεωτικό ζεϊμπέκικο πεθεράς σε γάμο - «Βάζει τα γυαλιά» στον γαμπρό χορεύοντας Πασχάλη Τερζή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ένα γάμο έχουμε δει γαμπρούς και κουμπάρους να χορεύουν ζεϊμπέκικο, αλλά ποτέ δεν περιμέναμε ότι και μια πεθερά μπορεί να τα καταφέρει το ίδιο καλά.

Η πεθερά φαίνεται να γιορτάζει τον γάμο του παιδιού της, και το αποδεικνύει με ένα ανεβαστικό ζεϊμπέκικο που έκανε τους πάντες να την χειροκροτήσουν. Οι γυναίκες μπορούν να φανούν αντάξιες και να χορέψουν ζεϊμπέκικο με το ίδιο πάθος, όπως μας απέδειξε και αυτή εδώ η κοπέλα. Δείτε την πεθερά να χορεύει και θα μείνετε άφωνοι:

36χρονος γαμπρός χορεύει ζεϊμπέκικο και "τρελαίνει" τους πάντες

Πάθαμε πλάκα με τον μερακλή γαμπρό, ο οποίος χόρεψε ένα τρομερό ζεϊμπέκικο στο γάμο του. Τα views πήραν φωτιά!

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο που ανακάλυψε το Athensmagazine.gr, ένας γαμπρός ξεσήκωσε τους πάντες με το χορό του, δείχνοντας, να το απολαμβάνει με τη ψυχή του, όπως έκανε και ένας παπάς. Υπό τους ήχους του Δημήτρη Μητροπάνου, ο άνδρας απολαμβάνει τη στιγμή. Δείτε το βίντεο αλλά και τα views παρακάτω:

Το θεαματικό ζεϊμπέκικο πανέμορφης αθλήτριας που άφησε τους πάντες άφωνους

Ποιος είπε πως βαρύ ζεϊμπέκικο μπορεί να χορέψει μόνο ένας άντρας; Το ζεϊμπέκικο θέλει ψυχή κι αν την έχεις όχι απλά θα χορέψεις αλλά θα καταχειροκροτηθείς κιόλας. Ζωντανό παράδειγμα το σπάνιο ζεϊμπέκικο της Τατιάνας Στεφανίδου.

Αυτό ακριβώς έγινε κι όταν αυτή η πανέμορφη αθλήτρια εμφανίστηκε σε παλαιότερη εκπομπή του Alpha και ο ίδιος ο παρουσιαστής της ζήτησε να χορέψει μιας και ήδη γνώριζε τις ικανότητές της. Και τελικά δικαιώθηκε μιας και ήταν άκρως εντυπωσιακή!

Ο λόγος για την Έρρικα Πρεζεράκου, τη γνωστή αθλήτρια του στίβου που απ' ότι φαίνεται ο τσαμπουκάς της και η ψυχή της βγαίνουν σε έναν και μόνο χορό!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share