Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023

Παίρνει μια ντομάτα και την κόβει φέτες - Όταν δείτε το αποτέλεσμα, θα τρέξετε να το κάνετε και εσείς! (video)

Το γνωρίζατε;

17 Νοεμβρίου 2022 23:20
Παίρνει μια ντομάτα και την κόβει φέτες - Όταν δείτε το αποτέλεσμα, θα τρέξετε να το κάνετε και εσείς! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να μπορέσετε κι εσείς να έχετε το δικό σας φυτώριο παραγωγής ντομάτας στο μπαλκόνι ή τον κήπο του σπιτιού σας...

Δεν απαιτείται καμία ιδιαίτερη γνώση γεωπονικής, παρά μόνο να φροντίζετε τους σπόρους (αρχικά) και τα μικρά φυτά σας στη συνέχεια, μέχρι να πάρουν το... δρόμο τους και να αρχίσουν να μεγαλώνουν. Παράλληλα, δείτε τι έγινε όταν έπιναν. χυμό ντομάτας κάθε μέρα επί 2 μήνες - Το αποτέλεσμα είναι απίστευτο.

Στο βίντεο θα δείτε όχι έναν, αλλά τρεις τρόπους για να κάνετε μόνοι σας στο σπίτι, τη δική σας παραγωγική διαδικασία ντομάτας.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μη το δοκιμάσετε...

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Τα δύο μυστικά για να διατηρούνται φρέσκες οι ντομάτες

Φρέσκες, ζουμερές, κόκκινες ντομάτες. Υπάρχει κάτι καλύτερο; Είτε σε σάλτσα, είτε σε φαγητό οι ντομάτες κάνουν τα πάντα καλύτερα. Τουλάχιστον μέχρι να χάσουν την φρεσκάδα τους. Παράλληλα, νέα πολύτιμα και υγιεινά αντιοξειδωτικά καθώς και περισσότερους από 20 μεταβολίτες στην φλούδα της ντομάτας ανακάλυψαν επιστήμονες και μας προτρέπουν να μην την ξεφλουδίζουμε.

Διότι μετά από κάποιες μέρες αφότου κοπούν από το χωράφι και μέχρι να τις αγοράσετε και να τις χρησιμοποιήσετε από το σημείο που τις έχετε αποθηκεύσει (πιθανώς για κάποιες μέρες επιπλέον), χάνουν την σπιρτάδα στην γεύση τους.

Ευτυχώς, υπάρχει ένας τρόπος για να διατηρήσετε τις ντομάτες φρέσκες για περισσότερες μέρες. Σύμφωνα με το Pure Wow πρέπει απλά να ακολουθήσετε δύο βήματα:

  • Αποθηκεύστε τις σε θερμοκρασία δωματίου. Μην βάζετε τις ντομάτες σας στο ψυγείο!
  • Οπουδήποτε και αν τις τοποθετήσετε, ακουμπήστε τις με το κοτσάνι προς τα κάτω για να σταματήσετε την είσοδο του αέρα και ταυτόχρονα να μην αφήσετε την υγρασία από το εσωτερικό τους να φύγει.

Αυτό ήταν! Με δύο τόσο απλές κινήσεις, οι ντομάτες σας θα είναι φρέσκες για αρκετές περισσότερες ημέρες.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share