Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Το καυτό τσιφτετέλι και τα παραπανίσια κιλά την πρόδωσαν… Μετά από αυτό που έπαθε, έτρεξε να αλλάξει ρούχα

Κόλαση!

15 Νοεμβρίου 2022 07:40
Το καυτό τσιφτετέλι και τα παραπανίσια κιλά την πρόδωσαν… Μετά από αυτό που έπαθε, έτρεξε να αλλάξει ρούχα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πήρε κιλάκια η Αγγελική Ηλιάδη και ιδού και η απόδειξη!

Η τραγουδίστρια την πρώτη μέρα στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν στο παρελθόν, επέλεξε να βάλει ένα κορμάκι, αλλά την επόμενη μέρα εμφανίσθηκε με μία ολόσωμη φόρμα και μετά επέλεξε ένα μακρύ φόρεμα που ναι μεν διαγράφει αλλά δεν είναι τόσο όλα έξω φόρα παρτίδα την ώρα που χόρευε τσιφτετέλι.

Η Αγγελική αναγκάστηκε να αλλάξει ρούχο στο μαγαζί που εμφανίζεται μιας και έχει πάρει κιλά και φαίνεται, όπως ανέφεραν στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω»!

Αδύνατη ή με παραπανίσια κιλά η Αγγελική Ηλιάδη είναι κούκλα!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με τις εμφανίσεις της, που αποδεικνύουν ότι πήρε κιλάκια!

Το τσιφτετέλι που τρέλανε το Γιώργο Λιάγκα - Η ξανθιά καλλονή που του χορεύει και "ρίχνει" τo Instagram

Τη συνάδελφο του να χορεύει τσιφτετέλι ανέβασε ο Γιώργος Λιάγκας στον προσωπικό του λογαριασμό και το Instagram "πήρε φωτιά"!

Ήταν πριν περίπου 4 χρόνια όταν ακόμη ο διάσημος παρουσιαστής εργαζόταν στο ραδιόφωνο και συγκεκριμένα στο σταθμό Λάμψη 92,3 και φυσικά όχι μόνος μιας και στην εκπομπή του είχε για συντροφιά την καλλονή με την αισθησιακή φωνή που απ' ότι έδειξε έχει και άκρως αισθησιακά... λικνίσματα.

Ο λόγος για την Αντωνία Καλλιμούκου, που απ' ότι φαίνεται δεν την πτοεί καθόλου το πρωινό ξύπνημα και ίσα ίσα το χαίρεται και με το παραπάνω. Το πανέμορφο μοντέλο λικνίζεται μπροστά στην κάμερα του Γιώργου Λιάγκα και όπως ήταν αναμενόμενο "έριξε" το διαδίκτυο. Φυσικά, τα... ταλέντα της μας τα έχει ξαναδείξει, δείτε εδώ τι συνέβη όταν βρέθηκε στο πλατό του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Δείτε τον αισθησιακό χορό της:

"Αλληθωρίσαμε": Χορεύουν τσιφτετέλι με τα πιο καυτά μίνι και προκαλούν πανικό

Τον απόλυτο "πανικό" έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο το αισθησιακό τσιφτετέλι δύο κοριτσιών που κάνει τη γη να "τρίζει".

Το Youtube βρίθει από βίντεο που είναι τραβηγμένα σε νυχτερινά μαγαζιά, άλλα με κάποιον τραγουδιστή και άλλα με θαμώνες που χορεύουν και τρελαίνουν κόσμο, δείτε εδώ το τσιφτετέλι "κόλαση" μιας 40αρας. Ένα τέτοιο βίντεο είναι και αυτό που ανακαλύψαμε σήμερα που μπορεί να είναι τραβηγμένο λίγα χρόνια πριν αλλά οι προβολές του συνεχίζουν να ανεβαίνουν κατακόρυφα και τα κορίτσια με τα άκρως αποκαλυπτικά τους μίνι να μοιράζουν απανωτά εγκεφαλικά.

Δείτε εδώ τον αισθησιακό χορό τους:

Κλάψαμε με το πιο... παράξενο τσιφτετέλι της ιστορίας

Στο Athensmagazine.gr εντοπίσαμε το πιο... παράξενο τσιφτετέλι της ιστορίας και σας το παρουσιάζουμε, με αυτό να μας κάνει να... δακρύσουμε με τον τρόπο, που το χόρεψαν σε ένα γλέντι, σε αντίθεση με τον χορό νεαρής ηθοποιού, που μοίρασε «εγκεφαλικά».

Η γιορτή είχε στηθεί στην Χίο, στο πλαίσιο μιας εκδήλωσης και τα όργανα... άρχισαν να παίζουν έναν από τους πολύ διάσημους σκοπούς. Πρόκειται για τα περίφημα τσιφτετέλια του Μάκη Βασιλειάδη, που φυσικά βρήκαν ανταπόκριση.

Η ανταπόκριση αυτή, βέβαια, δε συνοδεύτηκε από χορό... για Όσκαρ. Κάθε άλλον, καθώς ο χορός αυτός φέρνει κλάμα, παίρνοντας επάξια τον τίτλο του πιο περίεργου τσιφτετελιού, που έχει γραφτεί στην ιστορία.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share