Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Είναι 90 ετών αλλά δεν τον πτοεί τίποτα: Παππούς χορεύει ζεϊμπέκικο και «ρίχνει» το διαδίκτυο

Καθήλωσε τους πάντες!

7 Νοεμβρίου 2022 07:22
Είναι 90 ετών αλλά δεν τον πτοεί τίποτα: Παππούς χορεύει ζεϊμπέκικο και «ρίχνει» το διαδίκτυο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο μερακλής 90χρονος παππούς της φωτογραφίας, χόρεψε ζεϊμπέκικο και καταχειροκροτήθηκε απ' όλους, όσους βρίσκονταν στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στις Οινούσσες.

Μετά τον παππού που χόρεψε ζεϊμπέκικο στο γάμο της εγγονής του, είδαμε έναν γλυκύτατο κύριο να χορεύει σε καλοκαιρινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον τόπο καταγωγής του, τις Οινούσσες. Όπως θα δείτε και μόνοι σας, ο άνθρωπος τραβά όλα τα βλέμματα πάνω του, και "τρελαίνει" τους πάντες με το χορό του.

Δείτε το βίντεο:

Ζεϊμπέκικο κορυφαίου χορευτή που τους συγκίνησε όλους

Το ζεϊμπέκικο στην Ελλάδα είναι ένας από τους πιο λατρεμένους χορούς στην Ελλάδα όπου και το χορεύουν όπου και αν δούμε είτε είναι σε εκδηλώσεις, γιορτές είτε και στην τηλεόραση.

Το παρακάτω ζεϊμπέκικο που θα δείτε έγινε στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου όταν ξεκίνησε ο Αντώνης Ρέμος να τραγουδάει το "βραδιάζει" με τον Ελληνο-ρώσο χορευτή και χορογράφο Ιβάν Σβιτάιλο να δίνει ρεσιτάλ χορού. Επίσης δείτε το ζεϊμπέκικο που έγινε εν όψει κορωνοϊού και μέσα στη θάλλασα.

Το βαρύ ζεϊμπέκικο του κορυφαίου χορευτή που τους συγκίνησε όλους

Ειδικότερα ο Ελληνο-ρώσος χορευτής Ιβάν Σβιτάιλο πήρε το θάρρος και σηκώθηκε για να χορέψει το ποιο συγκινητικό ζεϊμπέκικο που έχουμε δει με αποτέλεσμα ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η παρέα του που βρισκόταν εκεί να συγκινηθούν από το τραγούδι αλλά και τον χορευτή.

Δείτε το βίντεο

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share