Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

98χρονη γιαγιά έπεφτε διαρκώς από το αναπηρικό της καρότσι. Εγκατέστησε κάμερα και αποδείχτηκε πως ήταν αυτό που φοβόταν

Τραγικό!

1 Νοεμβρίου 2022 22:59
98χρονη γιαγιά έπεφτε διαρκώς από το αναπηρικό της καρότσι. Εγκατέστησε κάμερα και αποδείχτηκε πως ήταν αυτό που φοβόταν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μινιέ Γκράχαμ πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής της σε γηροκομείο, στο Garland του Τέξας. Μια μέρα, η αγαπημένη 98χρονη προ-γιαγιά άρχισε να λέει στην οικογένειά της ότι το προσωπικό του γηροκομείου, την κακομεταχειριζόταν.

Ισχυρίστηκε ότι η εργαζόμενη νοσοκόμα που της είχε ανατεθεί ήταν ιδιαίτερα σκληρή.

Μετά άρχισαν να εμφανίζονται οι μώλωπες και τα μαύρα μάτια. Η οικογένεια της Minnie, ιδιαίτερα οι εγγονές της, ήθελαν άμεσες απαντήσεις. Μια ιστορία που θυμίζει αρκετά την αντίστοιχη με την κάμερα που έβαλαν σ' άλλη 98χρονη γιαγιά.

Οι εργαζόμενοι του γηροκομείου, είπαν πως η Μινιέ είχε πέσει από την αναπηρική καρέκλα της, εξ ου και η περίεργες μελανιές. Οι εγγονές της, όμως, δεν τους πίστευαν.

Έτσι, η οικογένεια της Μινιέ αποφάσισε να λάβει άλλη προσέγγιση τοποθετώντας ένα ρολόι στο δωμάτιό της, παγιδευμένο με κρυφή κάμερα. Παρακολουθούσαν και περίμεναν, όμως αυτό που αντίκρισαν, τους φάνηκε τρομερό.

Βασισμένοι στην τεχνολογία και ακολουθώντας τα ένστικτά τους, οι αγαπημένοι του Μινιέ μπόρεσαν να ανακαλύψουν και να εκθέσουν την αλήθεια πριν πεθάνει.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί στο Athensmagazine.gr:

Άστεγη γιαγιά κοιμάται σε πυλωτή πολυκατοικίας στο κέντρο της Αθήνας

Μια συγκλονιστική ιστορία φέρνει στο φως μια ανάρτηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου στο Facebook!

Συγκεκριμένα μια φωτογραφία έχει απαθανατίσει μια ηλικιωμένη κυρία να κοιμάται στην πυλωτή πολυκατοικίας, σκεπασμένη με ένα πάπλωμα! Χαρακτηριστικό είναι πως η φωτογραφία αυτή μετράει πάνω από 3.200 κοινοποιήσεις και από ότι σχολιάζουν χρήστες από κάτω η συγκεκριμένη γιαγιά δεν θέλει να πάει σε γηροκομείο! Μια ιστορία που μας θύμισε την 81χρονη άστεγη γιαγιά που άρχισε να παίζει πιάνο στην μέση του δρόμου.

"Αυτή η γιαγιουλα βρίσκεται πάλι στο δρόμο στην Αθήνα δεν ξέρω σε πια περιοχή ακριβώς αλλά σας παρακαλώ κοινοποιήσετε ...να την βοηθήσουμε να βρει μια στέγη να μείνει , να φάει , πλυθεί , να έχει παρέα σκεφτείτε ότι στην θέση της μπορεί να ήταν η γιαγια μας βοήθεια ζητάει και αγάπη και κάπου να κοιμηθεί ..", αναγράφεται χαρακτηριστικά πάνω από την συγκεκριμένη φωτογραφία.

Δείτε την συγκλονιστική φωτογραφία παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share