Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γυναικάρα χορεύει το πιο αισθησιακό τσιφτετέλι και πλημμυρίζει η πίστα από τα γαρύφαλλα!

Θεά!

20 Οκτωβρίου 2022 07:46
Γυναικάρα χορεύει το πιο αισθησιακό τσιφτετέλι και πλημμυρίζει η πίστα από τα γαρύφαλλα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όσες φορές κι αν τη δούμε αυτή την κοπέλα να χορεύει τσιφτετέλι δεν θα την χορτάσουμε ποτέ μιας και το λίκνισμα της έχει ένα μοναδικό τρόπο να μας καθηλώνει.

Μας αναστατώνει στο ραδιόφωνο με την αισθησιακή φωνή της μας αναστατώνει και με τους αισθησιακούς χορούς της όμως. Ο λόγος για τη ραδιοφωνική παραγωγό Ράνια Κωστάκη που βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην Υγειά μας ρε Παιδιά" και μόλις σηκώθηκε να χορέψει η πίστα πλημμύρισε στα γαρύφαλλα με πρώτο και καλύτερο το συνάδελφό της Σταμάτη που την έλουσε κυριολεκτικά. Η Ράνια Κωστάκη πλησίασε τον Χρήστο Μάστορα ενώ εκείνος τραγουδούσε και χάρισε σε εκείνον έναν από τους πιο απολαυστικούς χορούς!

Δείτε το καυτό βίντεο:

Ωστόσο, δείτε τι συνέβη την τελευταία φορά που η ραδιοφωνική παραγωγός βρέθηκε στο ίδιο πλατό και τρέλανε τους πάντες!

Το θεϊκό τσιφτετέλι των 2 πιο καυτών Ελληνίδων! Στο 0:48 θα σας πέσει το σαγόνι!

Ράνια Κωστάκη και Σόφη Πασχάλη ξεσήκωσαν το πλατό του “Στην υγειά μας ρε παιδιά” με το λίκνισμά τους!

Εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου χωρίς τσιφτετέλι δεν γίνεται. Είναι “κανόνας” σε κάθε επεισόδιο του “Στην υγειά μας ρε παιδιά” να απολαμβάνουμε κι ένα με δύο καλά τσιφτετέλια.

Αυτό, λοιπόν, συνέβη και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2018, όπου δύο κυρίες της ελληνικής showbiz χόρεψαν και τους τρέλαναν όλους με το σέξι λίκνισμά τους.

Υπό τους ήχους του τραγουδιού “Ζηλεύω” και τη φωνή του Κωνσταντίνου Αργυρού, η Σόφη Πασχάλη και η Ράνια Κωστάκη ξεσήκωσαν το πλατό με το “καυτό” τους τσιφτετέλι, όπως το αμαρτωλό της παίκτριας του Survivor!

Για τεχνικούς λόγους το βίντεο δεν παίζει και το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει ένα άλλο με την Ράνια Κωστάκη:

Το πιο καυτό τσιφτετέλι: Μοντέλο σηκώθηκε στο πλατό του Σπύρου Παπαδόπουλου και έβαλε "φωτιά"!

Η 21χρονη Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού εντυπωσίασε στην περσινή παραμονή πρωτοχρονιάς στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» όταν χόρεψε τσιφτετέλι υπό τους ήχους του γνωστού τραγουδιού «θα σπάσω κούπες» που ερμήνευσε καταπληκτικά η Μελίνα Ασλανίδου.

Η Σταρ Ελλάς 2017, Μαρία Ψηλού από το Αίγιο, με ύψος 1,74 ντυμένη στα κόκκινα έκλεψε την παράσταση με το υποδειγματικό τσιφτετέλι της και με τις λικνίσεις του κορμιού της, ξεπερνώντας ακόμα και το καυτό τσιφτετέλι της συζύγου παίκτη του Survivor στην ίδια εκπομπή!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share