Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Μεθυσμένος άντρας μπαίνει στο κλουβί ενός λιονταριού - Αυτό που ακολούθησε θα σας «κόψει την ανάσα»

Αδιανόητο!

19 Οκτωβρίου 2022 15:12
Μεθυσμένος άντρας μπαίνει στο κλουβί ενός λιονταριού - Αυτό που ακολούθησε θα σας «κόψει την ανάσα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όταν βρίσκεσαι υπό την επήρεια του αλκοόλ πολλά είναι αυτά που σου φαίνονται πολύ λογικά ενώ σε άλλη περίπτωση δεν θα σου περνούσε καν από το μυαλό να κάνεις. Πόσο μάλλον όταν σε μα τέτοια παράλογη πράξη περιλαμβάνεται και ένα... λιοντάρι.

Ως γνωστόν τα λιοντάρια δεν φημίζονται για την κοινωνικότητα και τις φιλικές τους διαθέσεις ειδικά όταν εισβάλει κάποιος στο χώρο του. Ενώ, ένα αγόρι στο Κολοράντο των ΗΠΑ περιέγραψε πώς πάλεψε με ένα λιοντάρι και κατάφερε να γλιτώσει.

Ένας 35χρονος άνδρας, που από ό,τι όλα δείχνουν ήπιε αρκετά ποτήρια με ποτό, σκαρφάλωσε τον φράχτη ενός ζωολογικού κήπου και κατάφερε να μπει στο κλουβί ενός λιονταριού, στην προσπάθειά του να γνωριστεί με τον βασιλιά της ζούγκλας. Δεν δίστασε μάλιστα να του δώσει μέχρι και το χέρι του κάνοντας την κατάλληλη χειρονομία που αρμόζει σε κάθε σωστή γνωριμία.

Ο άνθρωπος, φαίνεται σχετικά ήρεμος στο βίντεο και κατάφερε να φύγει χωρίς τραυματισμούς χάρη στη βοήθεια του προσωπικού του ζωολογικού κήπου του Χάιντεραμπαντ στην Ινδία.

Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου δήλωσαν: «Μετά από προκαταρκτική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο Μουκέχ ήταν σε κατάσταση μέθης και είχε πηδήξει μέσα στο κλουβί για να πλησιάσει το λιοντάρι. Παροδόθηκε στην αστυνομία»

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share