Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Πανικός με τη χορογραφία ζεϊμπέκικου που έχει «ρίξει» το διαδίκτυο!

Έχουν προκαλέσει μεγάλη εντύπωση

14 Οκτωβρίου 2022 07:32
Πανικός με τη χορογραφία ζεϊμπέκικου που έχει «ρίξει» το διαδίκτυο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε μια απίστευτη χορογραφία ζεϊμπέκικου που έχει ξετρελάνει το διαδίκτυο. Στο βίντεο εμφανίζεται μια ομάδα αντρών που χορεύει το διάσημο ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας με μία εξαιρετικά εντυπωσιακή χορογραφία που έχει κάνει θραύση.

Παράλληλα, την ψυχή όλων των ανδρών που ξέρουν να χορεύουν ζεϊμπέκικο είχε ένας πιτσιρικάς, ο οποίος στο γάμο της αδελφής του χόρεψε το πιο λεβέντικο ζεϊμπέκικο.

Απολαύστε την υπέροχη χορογραφία ζεϊμπέκικου από τον Χρίστο Σιακαλλή και την ομάδα του:

Ρίγος και δέος: Το απόλυτο ζεϊμπέκικο που μετρά 51 χρόνια κι έμεινε για πάντα στην ιστορία

Το ζεϊμπέκικο είναι ο απόλυτος χορός για πολλούς, εκεί όπου εκφράζεις την ψυχή σου και όσα έχεις περάσει, αφού κατά βάση είναι πένθιμος και ως τέτοιος εκφράστηκε σε μια ταινία, όπου μάθαμε επί της ουσίας το πιο γνωστό από όλα.

Ήταν η ταινία «Ευδοκία» του Αλέξη Δαμιανού, η οποία προβλήθηκε το 1971 και εκεί, φυσικά, μάθαμε τον κορυφαίο σκοπό του Μάνου Λοΐζου. Πρόκειται, φυσικά, για το αγαπημένο «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας», τον «βασιλιά» όλων των ζεϊμπέκικων.

Από την οικοδομή... στην αθανασία

Ο άνθρωπος που χόρεψε το συγκεκριμένο σκοπό πριν από 51 ολόκληρα χρόνια ήταν ο Γιώργος Κουτουτζής. Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως ο ίδιος δεν χόρευε ακούγοντας το σκοπό αυτόν, αλλά το τραγούδι «Ήθελα να σ' αντάμωνα» του κορυφαίου Μάρκου Βαμβακάρη.

Το αποτέλεσμα, βέβαια, βγήκε εξαιρετικό, με τον Κουτουτζή να βρίσκεται σε ηλικία 22 ετών από την οικοδομή... στο πάνθεον, σε μια ανάμνηση που δεν πρόκειται να «σβήσει» ποτέ, όπως και μετέπειτα χοροί σαν εκείνον Έλληνα ηθοποιού.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share