Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ποια μύγα την τσίμπησε; Η Τραϊάνα Ανανία έδωσε «πόνο» με τον χορό της - Το τσιφτετέλι που «άναψε» φωτιές

Βρέθηκε σε event όπου μουσική έπαιζε ο διάσημος DJ Tiesto

7 Οκτωβρίου 2022 08:38
Ποια μύγα την τσίμπησε; Η Τραϊάνα Ανανία έδωσε «πόνο» με τον χορό της - Το τσιφτετέλι που «άναψε» φωτιές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

ΗΤραϊάνα Ανανία απέδειξε πως δεν χορεύει μόνο καλό τσιφτετέλι αλλά λικνίζει το κορμί της το ίδιο καλά και σε άλλους χορούς. Η 33χρονη έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή «Στην υγειά μας» του Σπύρου Παπαδόπουλου, που μαγνήτιζε τα βλέμματα όταν ανέβαινε την πίστα της εκπομπής.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Για λίγο δεν φιλήθηκαν: Το καυτό τσιφτετέλι της Βίκυς Καγιά και της Μαίρης Βυτινάρος που εξάπτει τη φαντασία (video)

Αυτή τη φορά, η γνωστή ηθοποιός μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στα social, απέδειξε πως είναι εξίσου καλή στο να χορεύει και ξένα τραγούδια. Πρόσφατα βρέθηκε σε event όπου μουσική έπαιζε ο διάσημος DJ Tiesto. Η Ανανία τράβηξε πάνω όλα τα βλέμματα, χορεύοντας με την ψυχή της.

Δείτε τo σέξι τσιφτετέλι της Τραϊάνα Ανανία, που άναψε φωτιές στον Σπύρο Παπαδόπουλο:

Έδωσαν «πόνο» Μενεγάκη - Σεφερλής: Το αισθησιακό τους τσιφτετέλι στο κέντρο της Αθήνας

Το τσιφτετέλι του Μάρκου Σεφερλή στη μέσου του δρόμου που έχει τρελάνει το διαδίκτυο σας θυμίζει το Athensmagazine.gr, με τον ηθοποιό να έχει τρελαθεί και να χορεύει στη μέση της Ερμού!

Μάλιστα σας έχουμε χαρίσει και ένα βίντεο που έχει μαζεμένα τα πιο αισθησιακά τσιφτετέλια που έχουν περάσει από την ιστορική εκπομπή "Στην υγειά μας", τα οποία ανάβουν φωτιές και μας ξεσηκώνουν.

Στο εν λόγω χορευτικό σόου τον συνοδεύει η Ελένη Μενεγάκη, με τους δυο τους να έχουν στήσει τρελό γλέντι, αφήνοντας τους πάντες άφωνους!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share