Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Έγινε φέσι» η Ζωζώ Σαπουντζάκη: Χόρεψε ζεϊμπέκικο σε ταβερνάκι στην Κινέτα και «τρέλανε» τους πάντες

«Σας αφιερώνω αυτή τη ζεϊμπεκιά»

7 Οκτωβρίου 2022 08:16
«Έγινε φέσι» η Ζωζώ Σαπουντζάκη: Χόρεψε ζεϊμπέκικο σε ταβερνάκι στην Κινέτα και «τρέλανε» τους πάντες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια «ζεϊμπεκιά», όπως η ίδια λέει, χόρεψε η Ζωζώ Σαπουντζάκη το βράδυ της Τετάρτης, που βρέθηκε με φίλους της σε ταβερνάκι στην Κινέτα. Η ηθοποιός ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο χορεύει ζεϊμπέκικο υπό τους ήχους του «Αθήνα μου» του Κωνσταντίνου Αργύρου.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Να ζήσει το Αϊβαλί: Το ζεϊμπέκικο με τα 700.000 views που μας κάνει περήφανους!

«Αχ… Τι όμορφα που επέστρεψα στην Αθήνα μου, παρέα με τους αγαπημένους μου φίλους και συνεργάτες περάσαμε πολύ όμορφα απόψε… Όντως μου έλειψε τόσο καιρό στην Κινέτα που έλειπα… Σας εύχομαι καλό φθινόπωρο και να είμαστε καλά. Σας αγαπώ για τα υπέροχα μηνύματα που μου στέλνετε… Σας Αφιερώνω αυτή την ζεϊμπεκιά» έγραψε η Ζωζώ Σαπουντζάκη στη λεζάντα του βίντεο.

«Τράνταξε» το κέντρο της Αθήνας ο Γιώργος Παπανδρέου: Χόρεψε το ζεϊμπέκικο της παρηγοριάς και σήκωσε το μαγαζί στο πόδι!

Σε μαγαζί των Εξαρχείων πήγε μετά τα αποτελέσματα στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ τον Δεκέμβριο του 2021 ο Γιώργος Παπανδρέου, με φίλους και συνοδοιπόρους από το κόμμα του.

Ο πρώην πρωθυπουργός φάνηκε να μη χάνει τη διάθεσή του για χορό παρά την ήττα στην τότε αναμέτρησε με τον Νίκο Ανδρουλάκη και χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο μέσα σε χειροκροτήματα από φίλους. Συγκεκριμένα σηκώθηκε και τα έδωσε όλα στη «Συννεφιασμένη Κυριακή», θυμίζοντας αν μη τι άλλο με τις χορευτικές του κινήσεις... άλλες εποχές (παλιού, κραταιού) ΠΑΣΟΚ.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share