Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Να ζήσει το Αϊβαλί: Το ζεϊμπέκικο με τα 700.000 views που μας κάνει περήφανους!

Θα ανατριχιάσετε!

6 Οκτωβρίου 2022 07:52
Να ζήσει το Αϊβαλί: Το ζεϊμπέκικο με τα 700.000 views που μας κάνει περήφανους!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα βαρύ τοπικό ζεϊμπέκικο που μας κάνει περήφανους για τον τόπο μας και τις παραδόσεις του. Το Αϊβαλιώτικο ζεϊμπέκικο, όπως και όλα άλλωστε, θέλει ψυχή και πρέπει να πηγάζει από τα βάθη της!

Στο βίντεο μπορούμε να δούμε ένα λίγο διαφορετικό από τα γνωστά σε όλους ζεϊμπέκικα, που προέχρεται από το Αϊβαλί της Μικράς Ασίας, και εκφράζει την ιστορία του τόπου μας και τον πόνο που βίωσαν οι κάτοικοι της περιοχής.

Αυτός ο άνδρας τιμά τις παραδόσεις και την πατρίδα του, και τα δίνει κυριολεκτικά όλα. Δείτε το βίντεο και νιώστε περήφανοι, όπως και με αυτό το ιστορικό ζειμπέκικο που έκανε όλους τους Έλληνες να ανατριχιάσουν!

Το ερωτικό ζεϊμπέκικο πασίγνωστης Ελληνίδας τραγουδίστριας! Γκρέμισε το διαδίκτυο!

Αυτή η Ελληνίδα τραγουδίστρια γκρέμισε το διαδίκτυο με το ζεϊμπέκικο της και δεν είναι άλλη από την Πάολα!

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η παρέα του ετοίμασαν ένα μελωδικό αφιέρωμα με την Πάολα και την παρέα της.

Μαζί της οι φίλοι της, Στέλιος Ρόκκος, Ευρυδίκη, Νίκος Βουρλιώτης και Δήμος Αναστασιάδης ερμηνεύουν τις δικές τους επιτυχίες και γνωστά αγαπημένα τραγούδια.

Αυτό το αφιέρωμα κρύβει ιδιαίτερες στιγμές αλλά και εκπλήξεις. Ο γνωστός συνθέτης Τάκης Σούκας συμπράττει με την Πάολα σε διαχρονικά τραγούδια ενώ η Γιώτα Γιάννα τραγουδά με την ερμηνεύτρια παίζοντας φυσαρμόνικα. διαβάστε παρακάτω...

Επίσης η μεσόφωνος Ίνες Ζήκου χαρίζει συγκίνηση με τη φωνή της. Από τη βραδιά δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα της Πάολα, όπως ο Γιώργος Λιάνης, ο Άγγελος Πυριόχος, ο Τόνυ Δημητρίου, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Ερρίκος Πετιλόν, ο Νίκος Αναδιώτης, ο Γιώργος Κατσινόπουλος, η Σόφη Πασχάλη, ο Κώστας Κοκκινάκης, η Εύα Λάσκαρη, η Βάλια Κακούτη, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο με όλο το αφιέρωμα και το ζεϊμπέκικό της παρακάτω:

Το μερακλίδικο ζεϊμπέκικο Ελληνίδας καλλονής που "γκρέμισε" το πλατό του Alpha! Χαμός στο διαδίκτυο!

Ποιος είπε πως βαρύ ζεϊμπέκικο μπορεί να χορέψει μόνο ένας άντρας; Το ζεϊμπέκικο θέλει ψυχή κι αν την έχεις όχι απλά θα χορέψεις αλλά θα καταχειροκροτηθείς κιόλας. Ζωντανό παράδειγμα το ζεϊμπέκικο της Άντζελας Δημητρίου!

Αυτό ακριβώς έγινε κι όταν αυτή η πανέμορφη αθλήτρια εμφανίστηκε σε παλαιότερη εκπομπή του Alpha και ο ίδιος ο παρουσιαστής της ζήτησε να χορέψει μιας και ήδη γνώριζε τις ικανότητές της. Και τελικά δικαιώθηκε μιας και ήταν άκρως εντυπωσιακή!

Ο λόγος για την Έρρικα Πρεζεράκου, τη γνωστή αθλήτρια του στίβου που απ' ότι φαίνεται ο τσαμπουκάς της και η ψυχή της βγαίνουν σε έναν και μόνο χορό!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Η Αθηνά Οικονομάκου χορεύει ζεϊμπέκικο και "ραγίζουν" κι οι πέτρες!

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μία από τις ωραιότερες και πιο εντυπωσιακές παρουσίες την ελληνικής τηλεόρασης και γενικότερα της εγχώριας showbiz. Βρέθηκε λοιπόν καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και για ακόμη μια φορά τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της. Αυτή τη φορά όμως ο λόγος ήταν διαφορετικός!

Όταν ο Δημήτρης Μπάσης τραγούδησε τα "Λαδάδικα" του Δημήτρη Μητροπάνου, η γνωστή ηθοποιός σηκώθηκε να χορέψει ζεϊμπέκικο σαν.... άλλη Νατάσα Θεοδωρίδου. Ο χορός της τρέλανε τους πάντες μιας και δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιου είδους "εκδηλώσεις" και μείναμε άφωνοι με τις χορευτικές τις ικανότητες.

Δείτε το βίντεο με το ζεϊμπέκικο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share