Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έδωσαν «πόνο» Μενεγάκη - Σεφερλής: Το αισθησιακό τους τσιφτετέλι στο κέντρο της Αθήνας

Ακομπλεξάριστοι!

6 Οκτωβρίου 2022 07:38
Έδωσαν «πόνο» Μενεγάκη - Σεφερλής: Το αισθησιακό τους τσιφτετέλι στο κέντρο της Αθήνας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το τσιφτετέλι του Μάρκου Σεφερλή στη μέσου του δρόμου που έχει τρελάνει το διαδίκτυο σας θυμίζει το Athensmagazine.gr, με τον ηθοποιό να έχει τρελαθεί και να χορεύει στη μέση της Ερμού!

Μάλιστα σας έχουμε χαρίσει και ένα βίντεο που έχει μαζεμένα τα πιο αισθησιακά τσιφτετέλια που έχουν περάσει από την ιστορική εκπομπή "Στην υγειά μας", τα οποία ανάβουν φωτιές και μας ξεσηκώνουν.

Στο εν λόγω χορευτικό σόου τον συνοδεύει η Ελένη Μενεγάκη, με τους δυο τους να έχουν στήσει τρελό γλέντι, αφήνοντας τους πάντες άφωνους!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Το τσιφτετέλι παίκτριας του Nomads με άνδρα που...ξεσήκωσε τους καλεσμένος στο "Στην υγειά μας"!

Το τσιφτετέλι παίκτριας του Nomads με πασίγνωστο άνδρα της showbiz που αναστάτωσε τους καλεσμένους στην αγαπημένη εκπομπή "Στην υγειά μας". Το βίντεο έχει αποσπάσει 3.871.000 προβολές και πολλά κολακευτικά σχόλια!

Έβαλε φωτιά στο πλατό της εκπομπής η Όλγα Πηλιάκη μαζί με τον Τρύφωνα Σαμαρά, ενώ τα έδιναν όλα με τον χορό τους. Δεν είναι η πρώτη φορά που κολάζουν τους καλεσμένους, αφού όλοι θυμόμαστε το καυτό τσιφτετέλι ηθοποιού, που μπορείτε να απολαύσετε εδώ, το οποίο αναστάτωσε τους πάντες!

Η πανέμορφη παίκτρια του Nomads και γυμνάστρια αναδεικνύει το σώμα της, καθώς λικνίζεται στους ρυθμούς του τραγουδιού, στο αποκριάτικο πάρτι με δεκαετία του '70. Ρέστα έδωσε και ο Τρύφωνας Σαμαράς, και από όσο φαίνεται κατέχει πολλές χορευτικές ικανότητες!

Τσιφτετέλι για... άνδρες: Πήγε στην Eurοvision με την Ελλάδα και λίγα χρόνια μετά ξεσηκώνει τους πάντες με τον χορό του!

Η Άννα Μαρία Λογοθέτη, επέστρεψε για μια και μοναδική εμφάνιση στο Vhs 90's Party που έκανε το Shamone σε συνεργασία με το RareAndMore!

Στο Party παραβρέθηκε και ο αγαπημένος μας Σαρμπέλ, όπου μας χάρισε μερικές απο τις επιτυχίες του! Ένας τραγουδιστής που όσοι δεν γνώριζαν έμαθαν μέσα από την συμμετοχή του στην Eurovision! Χρόνια μετά εμφανίζεται σε μαγαζί και ξετρελαίνει τους πάντες με το... τσιφτετέλι του!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share